Bantalan Hub Kabayang

Pedaran pondok:

● Peran utama bantalan hub nyaéta nanggung beurat sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub
● Éta nanggung beban aksial sareng radial, mangrupikeun bagian anu penting pisan
● Hal ieu seueur dianggo dina mobil, dina treuk ogé condong laun aplikasi


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Unit hub hub roda aya dina sudut standar bantalan bola kontak sareng bantalan roller tirus, dina dasar éta bakal janten dua sét bantalan sacara gembleng, ngagaduhan kinerja pangaturan clearance majelis saé, tiasa disingkahkeun, beurat entéh, struktur kompak , kapasitas beban ageung, pikeun bantalan anu disegel sateuacan dimuat, segel gajih roda éksternal ellipsis sareng tina pangropéa sareng sanésna, sareng parantos dianggo sacara umum dina mobil, dina treuk ogé ngagaduhan kacenderungan pikeun laun ngembang aplikasi.

Fungsi Utama

Peran utama bantalan hub nyaéta nanggung beurat sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub, éta ngagaduhan beban aksial sareng radial, mangrupikeun bagian anu penting pisan. Bantalan roda mobil tradisional diwangun ku dua sét bantalan roller tirus atanapi bantalan bola. Instalasi, minyak, panyegelan sareng pangaturan clearance tina bantalan sadayana dilaksanakeun dina jalur produksi mobil. Struktur ieu nyusahkeun pikeun dirakit di pabrik produksi mobil, biaya tinggi, reliabilitas anu goréng, sareng perawatan mobil dina titik perbaikan, bantalanna kedah dibersihkeun, diminyakan sareng disaluyukeun.

Aplikasi

Bantalan hub digunakeun ku roda mobil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk