Tentang Kami

Linqing Xinri Precision Bearing Co., ltd.

LINQING XINRI PRECISION BEARING Co.

Karakteristik ieu parantos ngalayanan urang ogé, ngagaduhan XRL reputasi anu kuat diantara mitra satia sareng konsumén. Hasilna, XRL CO., Ngagaduhan jaringan penjualan sareng distribusi anu mantep, tapi sacara domestik sareng internasional.

Kalayan penjualan taunan global langkung ti US $ 150 juta sareng kapasitas taunan di-bumi langkung ti 7000 juta sét, dina fasilitas anu jumlahna langkung ti 2 juta méter pasagi, XRL mangrupikeun produsen bantalan utama di dunya. Nyatana, XRL parantos dijual di langkung ti 120 nagara di dunya. Naha pikeun tatanén, produksi tékstil, tambang, nyetak sababaraha aplikasi di bandara, dina sistem AC, nganteurkeun alat, stasiun kakuatan kapal, cocooan atanapi pikeun alat Médis, Mobil, XRL ngawakilan henteu kirang tina nilai terbaik segmen pasar tungtung luhur. . Samentawis éta, XRL ogé kasohor jasa luhur, responsif, 24/7/365 - sadaya email sareng suratsora dibales dina genep jam, dijamin!

Naha Pilih Kami

100

Ladénan Pangsaéna

Kami gaduh tanaga ahli pikeun dioperasikeun. Sareng kami tiasa numutkeun gambar anjeun atanapi kabutuhan anjeun produksi buatan khusus.

Pelayanan purna jual: (12 bulan jaminan kualitas, artos tiasa dikirangan atanapi dibalikeun deui upami aya masalah kualitas dina kaayaan normal ngagunakeun).

Jasa OEM / Disaluyukeun disambut.

Dukungan téknologi telepon atanapi online online 7X24 jam gratis.

101

Kauntungannana

(1) Kami gaduh alat tés kelas munggaran pikeun ngadeteksi bantosan sababaraha parameter data sareng ngendalikeun kualitas bantalan.

Iraha bantalan mimitina kedah dideteksi naha kualitasna mumpuni sareng bantalan anu henteu kualifikasi bakal dileungitkeun sacara langsung.

Janten urang tiasa kéngingkeun kapercayaan tina palanggan ageung, sareng nyayogikeun aranjeunna salami sababaraha taun.

(2) Kami gaduh kamampuan R&D nyalira, pikeun ngabantosan konsumén ngarengsekeun masalah bantalan non-standar.

Kami ogé tiasa numutkeun sarat konsumén ngarobih tandana nyalira.

(3) harga, pabrik urang mastikeun yén harga urang di Cina cukup kalapa.

 Langkung saé pikeun anjeun pikeun ngabandingkeun harga sareng kualitas di antara pemasok.

Tapi sadayana terang yén anjeun moal tiasa mésér produk kualitas luhur kalayan harga panghandapna,

tapi produk kami kualitas pangsaéna upami anjeun nganggo harga anu sami.

(4) Kualitas bantalan XRL: langkung luhur tibatan standar ISO: 9001 sareng Gost.

Kami parantos pinuh otomatis ngagiling jalur produksi sareng jalur perakitan kalayan alat uji coba otomatis otomatis anu ngajantenkeun kualitas bantalanna pas pisan. Kami ngadamel bantalan 100% diuji.

téknologi rolling tiis anu unik pikeun prosés péngkolan anu ningkatkeun kakuatan cincin bantalan sareng umur hirup ku struktur metallographical anu hadé sareng garis nuturkeun logam.

Sareng téknologi nitriding lemes Anyar kami pikeun ring jero sareng luar sareng kandang anu ngajantenkeun performa langkung saé sareng umur panjang tina bantalan kami.

slogan

Slogan kadieu

Slogan urang

Kualitas heula,

Palanggan Kahiji.

Visi urang

Janten mérek No. Hiji dina Industri Bantalan sadunya

Misi urang

Ngawangun perusahaan anu kasohor di dunya sareng Nyiptakeun mérek paling luhur globle Cina

Nilai urang

Salawasna Keukeuh bantalan harga anu kualitas luhur, némpél sareng lumrah

Kaahlian & Kaahlian kami

1. Sadaya prosés ngahasilkeun, sapertos penempaan, péngkolan, panas ngarawat, grinding, perakitan sareng pengepakan, parantos réngsé di pabrik kami. Éta sababna XRL Bearing tiasa nyayogikeun bal na bantalan roller presisi dina harga anu panghandapna sareng tiasa nampi pangiriman dina waktosna.

2. Salaku pabrik anu disertifikasi ISO9001: 2000, kami parantos netepkeun sistem traceability produk. Di sagigireun éta, XRL Co., ngagaduhan tim téknologi anu kuat sareng insinyur Jepang pikeun méréskeun sababaraha masalah dina panerapan sareng panggunaan bantalan urang.

Daérah Katutupan
Méter pasagi
Pagawe
+
Parabot damel logam
+

Naon anu urang ngadamel?

Kami nawiskeun sababaraha bantalan kalebet bantalan rol Tapered, bantalan bola alur jero, bantalan blok bantal, bantalan roller silinder, bantalan roller Spherical, bantalan bola Spherical, bantalan hub Roda sareng anu sanésna.

Naha urusan sareng urang?

1. Kami gaduh alat tés kelas munggaran pikeun ngadeteksi bantosan sababaraha parameter data sareng ngendalikeun kualitas bantalan.

2. Kami gaduh kamampuan Urang Sunda & D nyalira, pikeun ngabantosan konsumén ngarengsekeun masalah bantalan anu henteu standar.

Dimana urang ngekspor?

Kacuali penjualan domestik, bantalan XRL parantos diékspor ka langkung ti 120 nagara sareng daérah luar negeri kalebet Jepang, Korea, Malaysia, Singapura, Thailand, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Aljazair, Arab Saudi, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Peru, Bolivia, Chili , Kenya, Zambia, United States, Canada, Mexico jsb.

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami