Self Aligning Bantalan Bola

  • Self-Aligning Ball Bearings

    Bantalan Bola Ngepaskeun Diri

    ● Éta ngagaduhan fungsi tuning anu sami sareng bantalan bola nyalira otomatis

    ● Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial dina dua arah

    ● Kapasitas beban radial ageung, cocog pikeun beban beurat, beban dampak

    ● Ciri na nyaéta raceway ring luar spherical kalayan fungsi centering otomatis