Bantalan Bola Blok Bantal

  • Pillow Block Bearings

    Bantalan Blok Bantal

    ● Kinerja dasar kedah sami sareng bantalan bola alur anu jero.
    ● Jumlah anu pas tina agén penekanan, henteu kedah diberesihkeun sateuacan dipasang, henteu kedah nambihan tekanan.
    ● Lumaku pikeun waktos anu meryogikeun perlengkapan sareng alat saderhana, sapertos mesin pertanian, sistem transportasi atanapi mesin konstruksi.

  • Series insert bearing with high precise UCP 200

    Bantalan sisipan séri kalayan UCP 200 tepat tinggi

    ● Struktur integral kaku, gampang dipasang.

    ● Cincin jero anu lega: kondusip pikeun konci jacking, kaku langkung saé.

    ● Kawat luhur: dua kabel luhur kalayan Angle 120 derajat dina ring jero pikeun mastikeun gampang ngencar bantalan kana aci.

    ● Cekelan nahan: aya hiji dina dua sisi, sacara efektif bakal ngahalangan lebu.

    ● Kontak segel karét: éta dipasang dina bagian jero cingcin retainer dina dua sisi pikeun.

  • High quality insert bearing with housing UCP X00

    Bantalan sisipan kualitas luhur sareng perumahan UCP X00

    ● Struktur integral kaku, gampang dipasang.

    ● Cincin jero anu lega: kondusip pikeun konci jacking, kaku langkung saé.

    ● Kawat luhur: dua kabel luhur kalayan Angle 120 derajat dina ring jero pikeun mastikeun gampang ngencar bantalan kana aci.

    ● Cekelan nahan: aya hiji dina dua sisi, sacara efektif bakal ngahalangan lebu.

    ● Kontak segel karét: éta dipasang dina bagian jero cingcin retainer dina dua sisi pikeun.

  • Series housing bearing UCP300

    Seri perumahan bantalan UCP300

    ● Struktur integral kaku, gampang dipasang.

    ● Cincin jero anu lega: kondusip pikeun konci jacking, kaku langkung saé.

    ● Kawat luhur: dua kabel luhur kalayan Angle 120 derajat dina ring jero pikeun mastikeun gampang ngencar bantalan kana aci.

    ● Cekelan nahan: aya hiji dina dua sisi, sacara efektif bakal ngahalangan lebu.

    ● Kontak segel karét: éta dipasang dina bagian jero cingcin retainer dina dua sisi pikeun.

  • Manufacturer spherical radial insert ball bearing UCF

    Pabrikan bola radial sisipan bola bantalan UCF

    Bantalan bola luar sareng korsi mangrupikeun unit bantalan anu ngagabungkeun bantalan bantalan sareng korsi bantalan. Kaseueuran bantalan bola luar mangrupikeun diaméter luar bola, sareng ku bantalan liang jero buleud dipasang babarengan, bentuk strukturna beragam, universal sareng silih gentoskeun.

  • Competitive price insert bearing UCFX00

    Harga kalapa sisipan bantalan UCFX00

    Diménsi antara UCF200 sareng UCF300, henteu leutik teuing, parameter tindakan khusus sareng desain sami, éta bédana dina diménsi, upami henteu ngagaduhan sarat tina jangkung pusat, tiasa ngagentos umum.

  • XRL brand high precise pillow block bearing UCFC

    Blok bantal bantalan XRL tepat bantalan UCFC

    Permukaan dasar disayogikeun ku bos sirkular, anu tiasa ditempatkeun dina liang bunderan tina rak, janten presisi instalasi tinggi sareng posisi na akurat.

    Bantalan lug sareng lug mangrupikeun produk bantalan anu diwangun ku bantalan, bantalan lug kalayan bantalan lug sareng bantalan lug kalayan bantalan lug dina permukaan anu dipasang.

  • Stainless steel insert bearing block UCFL 200

    Blok bantalan sisipan stainless steel UCFL 200

    Strukturna enteng sareng gampang dipasang, cocog pikeun daérah leutik bagéan transmisi. Jarak tengah tina dua liang baudna saluyu sareng jarak tengah liang baud diagonal korsi pasagi tina jinis anu sami.

    Aplikasi utama UCFL: pamasangan ukuran jarak alit mesin, roller conveyor, mesin tuang, mesin farmasi, jst.

  • XRL brand china popular bearing UCFL X00

    XRL merk china bantalan populér UCFL X00

    Strukturna enteng sareng gampang dipasang, cocog pikeun daérah leutik bagéan transmisi. Jarak tengah tina dua liang baudna saluyu sareng jarak tengah tina liang baud diagonal korsi pasagi tina jinis anu sami

    Aplikasi utama UCFL: pamasangan ukuran jarak alit mesin, roller conveyor, mesin tuang, mesin farmasi, jsb

  • Competitive price high quality insert bearing UCFL 300

    Harga kalapa kualitas luhur sisipan bantalan UCFL 300

    Strukturna enteng sareng gampang dipasang, cocog pikeun daérah leutik bagéan transmisi. Jarak tengah tina dua liang baudna saluyu sareng jarak tengah liang baud diagonal korsi pasagi tina jinis anu sami.

    Aplikasi utama UCFL: pamasangan ukuran jarak alit mesin, roller conveyor, mesin tuang, mesin farmasi, jst.

  • XRL brand type insert bearings UCT200

    Tipe mérek XRL ngalebetkeun bantalan UCT200

    Blok geser cocog pikeun aplikasi anu meryogikeun pangaturan aci sareng alat tegangan sabuk, sapertos aplikasi conveyor. Éta ngagaduhan dua bentuk: korsi blok slide slide beusi sareng korsi blok slide slide baja; Unggal bentuk gaduh sababaraha rupa sistem ngonci pikeun dipilih. Blok slide slide beusi cocog pikeun aplikasi beban standar; Blok geser waja ram cocog pikeun aplikasi beban ekonomis sareng ringan.

  • Block insert bearing UCT300

    Blok sisipan bantalan UCT300

    Blok geser cocog pikeun aplikasi anu meryogikeun pangaturan aci sareng alat tegangan sabuk, sapertos aplikasi conveyor. Éta ngagaduhan dua bentuk: korsi blok slide slide beusi sareng korsi blok slide slide baja; Unggal bentuk gaduh sababaraha rupa sistem ngonci pikeun dipilih. Blok slide slide beusi cocog pikeun aplikasi beban standar; Blok geser waja ram cocog pikeun aplikasi beban ekonomis sareng ringan.

123 Teras> >> Halaman 1/3