Anu sanésna

  • Hybrid Bearings

    Bantalan Hybrid

    ● Kinerja struktural silikon nitrida performa tinggi dianggo salaku bahan struktural。

    ● Résistansi maké anu saé, résistansi korosi, résistansi oksidasi, gravitasi khusus anu handap sareng kakuatan tinggi.

    ● Digunakeun sacara lega dina mesin, metalurgi, industri kimia, transportasi, tanaga, perlindungan lingkungan sareng tékstil sareng industri sanés.

    ● Éta mangrupikeun salah sahiji bahan keramik kinerja tinggi anu paling alus, keramik struktural anu paling ngajangjikeun.

  • Hybrid Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola alur Jero Hybrid

    ● bantalan Non-misahkeun.

    ● Cocog sareng aplikasi sa-gancang.

    ● Kisaran liang jero nyaéta 5 dugi ka 180 mm.

    ● Jinis bantalan anu seueur dianggo, khususna dina aplikasi motor sareng motor listrik.

  • Hybrid Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roller Silinder Hybrid

    ● Épéktip dina nyegah arus tina nembus, bahkan arus bolak balik

    ● Awak ngagulung ngagaduhan massa anu handap, kakuatan séntifugal rendah sahingga gesekan rendah.

    ● Kirang panas dihasilkeun nalika dioperasikeun, anu ngirangan beban dina pelumas. Koefisien pelumasan gajih disetél dina 2-3. Itungan rating hirup janten ningkat

    ● Kinerja gesekan garing anu saé

  • Miniature Deep Groove Ball Bearing

    Miniatur jero alur Bola Bantalan

    ● Bahan utama nyaéta baja karbon, baja bantalan, stainless steel, plastik, keramik, jsb

    ● Gaduh kaunggulan kualitas anu saé, presisi tinggi, umur panjang sareng reliabilitas anu saé