Harga Murah Cina Miniatur Bola Bantalan 608, 605, 624, 683, 695, 627, 629

Pedaran pondok:

● Éta diwangun ku cingir ngawangun ku mesin cuci sareng alur ngagugulung bola
● Bantalan bola dorong bantalan
● Éta kabagi kana jinis korsi datar sareng jinis bola nyalira

Detil Produk

Tanda Produk

Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka karyawan urang anu langsung ilubiung dina kasuksésan urang pikeun harga Murah Cina Bantalan Bola Miniatur Cinas 608, 605, 624, 683, 695, 627, 629, Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan spésifikasi anjeun sareng tulus milarian payun pikeun ngembangkeun perkawinan bisnis leutik anu silih mantuan sareng anjeun!
Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksesan urang pikeun Bantalan Bola, Bantalan Bola Miniatur Cina, Perusahaan gaduh sababaraha platform perdagangan luar negeri, nyaéta Alibaba, Globalsource, Global Market, Made-in-china. Barang mérek HID "XinGuangYang" jual pisan di Éropa, Amérika, Wétan Tengah sareng daérah sanés langkung ti 30 nagara.

Bubuka

Bantalan roller silinder hibrida diwangun ku cincin luar, cincin jero, roller silinder sareng pancegahan. Cincin luar sareng cincin batin tina bantalan didamel tina waja tahan bantalan tinggi, sedengkeun roller silinder didamel tina bahan keramik, sapertos silikon nitrida keramik. Dibandingkeun sareng struktur anu sami sareng ukuran bantalan roller silinder baja sadayana, bantalanna ngagaduhan kaunggulan kinerja gancang, kaku anu luhur, panas gesekan rendah, umur panjang sareng reliabilitas tinggi.

Dina aplikasi gancang-gancang, ujung tungtung roller sareng ujung pakean cincin rol sareng macét. Kusabab karasa luhur roller silinder keramik, konsentrasi setrés gampang kajantenan nalika bantalanna jalan dina kecepatan luhur, ngarah gagalna ring batin. Dina raraga ngungkulan cacad di luhur, cincin bantalan roller silinder hibrida disayogikeun pikeun ningkatkeun efisiensi pelumasan, ngirangan gesekan, ngagem sareng konsentrasi setrés, sareng teraskeun ningkatkeun kagancangan sareng umur jasa.

Dasar Desain Bantalan

Bantalan roller silinder desain NU, anu ngagaduhan dua flensa integral dina ring luar sareng henteu flensa dina ring jero, mangrupikeun desain dasar standar pikeun bantalan roller silinder hibrida.

Ciri-cirina

● Dipisahkeun

● Cocog sareng kecepatan luhur

● Ngatur beban radial beurat

● nampung kapindahan aksial

Kandang

Bantalan roller silinder hibrid XRL dipasang sareng salah sahiji kandang ieu:

● kandang serat bertulang PA66 kandang, tipe jandela, roller dipuseurkeun (seselan sebutan P)

● kandang serat dikuatkeun PEEK, tipe jandela, roller dipuseurkeun (sebutan ahiran PH)

● kandang kuningan mesin, rivet, roller dipuseurkeun (sebutan ahiran M)

● kandang kuningan mesin, tipe jandéla, cincin jero atanapi luar dipuseurkeun (gumantung kana desain bantalan) (sebutan ahiran ML)

Nalika dipaké dina suhu luhur, sababaraha pelumas tiasa mangaruhan pangaruh kana kandang poliamida.

Aplikasi

Ilahar dianggo dina motor listrik, khususna motor traction, sareng dina aplikasi anu ngajalankeun kaayaan operasi anu parah. Urang ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka karyawan urang anu langsung ilubiung dina kasuksésan urang pikeun harga murah Cina. Miniatur Bantalan Bolas 608, 605, 624, 683, 695, 627, 629, Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan spésifikasi anjeun sareng tulus milarian payun pikeun ngembangkeun perkawinan bisnis leutik anu silih mantuan sareng anjeun!
Cina Harga murah Cina Miniatur Bantalan Bola, Ball Bearing, Perusahaan gaduh sababaraha platform perdagangan luar negeri, nyaéta Alibaba, Globalsource, Global Market, Made-in-china. Barang mérek HID "XinGuangYang" jual pisan di Éropa, Amérika, Wétan Tengah sareng daérah sanés langkung ti 30 nagara.


  • Saméméhna:
  • Teras: