Roller Bantalan

  • Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roller Tapered

    ● Nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun ku jalan tol tirus dina cincin jero sareng luar tina bantalan.

    ● Tiasa dibagi kana jajaran tunggal, jajar dua kali sareng opat jajar bantalan rol tirus numutkeun jumlah rol anu dimuat.

     

  • Single Row Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roda Tapered Baris Tunggal

    ● Bantalan rol tirus jajar tunggal nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun.

    ● Éta tiasa sacara gampil dipasang dina jurnal sareng pedestal bantalan.

    ● Éta tiasa nahan beban aksial dina hiji arah. Sareng tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros relatif ka korsi bantalan dina hiji arah.

    ● Digunakeun sacara lega dina mobil, pertambangan, metalurgi, mesin plastik sareng industri sanés.

  • Double Row Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roda Tapered Ganda

    ● Bantalan rol tirus dua jajar aya sababaraha konstruksi

    ● Nalika nyandak beban radial, éta tiasa nanggung beban aksial dua arah

    ● Radial sareng aksial beban gabungan sareng torsi beban, anu utamina sanggup ngahasilkeun beban radial ageung, utamina dianggo dina komponén anu ngawatesan pamindahan aksial dina dua arah poros sareng perumahan

    ● Cocog pikeun aplikasi kalayan syarat kaku anu luhur. Digunakeun sacara lega di hub roda hareup mobil

  • Four-Row Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roda Tapered Opat Jajar

    ● Bantalan roller tirus opat jajar ngagaduhan jajaran anu lega

    ● pamasangan saderhana kusabab kirang komponén

    ● Distribusi beban opat-jol gilinding ningkat pikeun ngirangan kagunaan sareng manjangkeun umur jasa

    ● Kusabab ngirangan kasabaran lebar ring jero, posisi aksial dina beuheung gulung disederhanakeun

    ● Diménsi sami sareng bantalan rol tirus opat jajar konvensional kalayan cincin tengah

  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Roller Silinder

    ● Struktur internal bantalan roller silinder nyoko kana roller pikeun diatur sajajar, sareng pawang spacer atanapi blok isolasi dipasang diantawis rol, anu tiasa nyegah condong tina gél atanapi gesekan antara rol, sareng sacara efektif nyegah kanaékan tina torsi puteran.

    ● Kapasitas beban ageung, utamina ngandung beban radial.

    ● Kapasitas bantalan radial ageung, cocog pikeun beban beurat sareng beban dampak.

    ● Koéfisién gesekan rendah, cocog pikeun kagancangan.

  • Single Row Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roller Silinder Baris Tunggal

    ● Bantalan roller silinder tunggal baris ngan ku kakuatan radial, kaku anu saé, tahan résistansi.

    ● Éta cocog pikeun aci pondok kalayan bantalan anu kaku, shafts sareng kapindahan aksial disababkeun ku pemanjangan termal, sareng asesoris mesin kalayan bantalan anu tiasa dicabut pikeun dipasang sareng dibongkar.

    ● Hal ieu utamina dianggo pikeun motor ageung, spindle alat mesin, poros pendukung mesin payun sareng tukang, poros pendukung gerbong mobil panumpang, poros mesin solar, kotak roda mobil traktor, jst.

  • Double Row Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roller Silinder Ganda

    ● Ngagaduhan liang jero silinder sareng liang jero kerucut dua struktur.

    ● Gaduh kaunggulan struktur kompak, kaku ageung, kapasitas bantalan ageung sareng deformasi alit saatos beban bantalan.

    ● Ogé tiasa nyaluyukeun clearance sakedik sareng nyederhanakeun struktur alat posisi pikeun gampang dipasang sareng dibongkar.

  • Four-Row Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roda Silinder Opat Jajar

    ● Opat jajar bantalan roller silinder gaduh gesekan rendah sareng cocog pikeun rotasi gancang.

    ● Kapasitas beban ageung, utamina ngandung beban radial.

    ● Hal ieu utamina dianggo dina mesin pabrik ngagiling sapertos pabrik tiis, pabrik panas sareng pabrik billet, jst.

    ● Bantalan mangrupikeun struktur anu dipisahkeun, cincin bantalan sareng komponén awak anu digulung tiasa dipisahkeun sacara merenah, janten, beberesih, pamariksaan, pamasangan sareng pembongkaran bantalan éta merenah pisan.

  • Spherical Roller Bearings

    Bantalan Roller Spherical

    ● Bantalan roller bola ngagaduhan kinerja nyalira otomatis

    ● Salaku tambahan kana beban radial, éta ogé tiasa nanggung beban aksial dua arah, henteu tiasa nahan beban aksial murni

    ● Éta ngagaduhan résistansi pangaruh anu saé

    ● Cocog pikeun kasalahan pamasangan atanapi defleksi aci anu disababkeun ku waktos kasalahan Angle

  • Needle Roller Bearings

    Jarum Roller Bantalan

    ● Jarum roller bantalan ngagaduhan kapasitas bantalan anu ageung

    ● Koefisién gesekan rendah, épisiénsi transmisi tinggi

    ● Kapasitas bantalan beban tinggi

    ● Bagian silang anu langkung alit

    ● Ukuran diameter jero sareng kapasitas beban sami sareng jinis bantalan anu sanés, sareng diaméter luarna anu paling leutik

  • Needle Roller Thrust Bearings

    Jarum Roller Dorong Bantalan

    ● Éta ngagaduhan pangaruh dorong

    ● Beban aksial

    ● Kacepetan kirang

    ● Anjeun tiasa gaduh defleksi

    ● Aplikasi: alat-alat mesin mobil sareng truk truk ringan, gandeng sareng beus dina roda dua sareng tilu