Bantalan Roller Silinder

Pedaran pondok:

● Struktur internal bantalan roller silinder nyoko kana roller pikeun diatur sajajar, sareng pawang spacer atanapi blok isolasi dipasang diantawis rol, anu tiasa nyegah condong tina gél atanapi gesekan antara rol, sareng sacara efektif nyegah kanaékan tina torsi puteran.

● Kapasitas beban ageung, utamina ngandung beban radial.

● Kapasitas bantalan radial ageung, cocog pikeun beban beurat sareng beban dampak.

● Koéfisién gesekan rendah, cocog pikeun kagancangan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Bantalan roller silindris sayogi dina rupa-rupa desain, séri, varian sareng ukuran. Bédana desain utama nyaéta jumlah jajaran roller sareng flénder cincin luar / luar ogé desain kandang sareng bahan.

Bantalan tiasa minuhan tantangan aplikasi nyanghareupan beban radial beurat sareng kecepatan luhur. Ngayakeun kapindahan aksial (kecuali pikeun bantalan kalayan flensa dina cingir jero sareng luar), éta nawiskeun kaku, gesekan rendah sareng umur jasa anu panjang.

Bantalan roller silinder ogé sayogi dina desain disegel atanapi pamisah. Dina bantalan disegel, gilinding dijaga tina rereged, cai sareng lebu, bari nyayogikeun panahan pelumas sareng pangaluaran rereged. Ieu nyayogikeun gesekan anu langkung handap sareng umur jasa anu langkung lami. Bantalan pisah dimaksudkeun utamina pikeun ngatur bantalan anu sesah diaksés, sapertos aci engkol, dimana aranjeunna mempermudah pangropéa sareng ngagantian. 

Struktural sareng Fitur

Jalan balap sareng awak ngagulung bantalan roller silinder ngagaduhan bentuk geometri. Saatos desain ningkat, kapasitas bantalan langkung luhur. Desain struktur anyar tungtung tungtung roller sareng raray tungtung roller henteu ngan ukur ningkatkeun kapasitas bantalan aksial, tapi ogé ningkatkeun kaayaan lubrication tina tungtung roller sareng area kontak tina ujung tungtung roller sareng raray tungtung roller, sareng ningkatkeun kinerja bantalan urang.

Fitur sareng Mangpaat

● Kapasitas ageung momotan

● kaku pisan

● Gesekan rendah

● Accomodasi kapindahan aksial

Kacuali pikeun bantalan kalayan flensa boh dina cincin jero sareng luar.

● Desain flange kabuka 

Babarengan desain roller roller sareng permukaan finish, promosikeun formasi pilem pelumas hasilna gesekan handap sareng kamampuan mawa aksial anu langkung luhur.

● umur panjang jasa

Profil roller logaritmik ngirangan setrés tepi dina kontak roller / raceway sareng sensitipitas kana misalignment sareng deflection aci.

● reliabiliti operasional ditingkatkeun

Bérés permukaan dina permukaan kontak tina roller sareng raceways ngadukung dibentukna pilem pelumas hidrodinamika.

● Dipisahkeun sareng ditukeurkeun

Komponén anu tiasa dipisahkeun tina bantalan roller silinder XRL tiasa ditukeurkeun. Ieu mempermudah ningkatna sareng turun, ogé pamiaraeun pangropéa.

Aplikasi

Digunakan sacara lega dina motor ageung sareng sedeng, lokomotif, spindel alat mesin, mesin pembakaran internal, generator, turbin gas, kotak roda, pabrik ngagiling, layar ngageter, sareng angkat sareng ngangkut mesin.


  • Saméméhna:
  • Teras: