Bantalan Bola Alur Jero

  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    ● Bola alur jero mangrupikeun salah sahiji bantalan gulung anu sering dianggo.

    ● Résistansi gesekan rendah, kecepatan luhur.

    ● Struktur saderhana, gampang dianggo.

    ● Dilarapkeun kana kotak roda gigi, instrumen sareng méter, motor, alat rumah tangga, mesin pembakaran internal, kendaraan patalimarga, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, roda roller roller, bola yo-yo, sareng sajabana

  • Single Row Deep Groove Ball Bearings

    Bantalan Bola Alur Jero Jero Tunggal

    ● Baris tunggal alur bola jero alur, bantalan gulung mangrupikeun struktur anu paling representatif, rupa-rupa aplikasi.

    ● Torsi gesekan rendah, paling cocog pikeun aplikasi anu meryogikeun rotasi gancang, sora lemah sareng geter rendah.

    ● Utamana dianggo dina otomotif, listrik, mesin industri anu sanés.

  • Double Row Deep Groove Ball Bearings

    Bantalan Bola alur Jero Ganda

    ● Désain na dasarna sami sareng bantalan bola alur anu jero sakaligus.

    ● Selain bantalan beban radial, éta ogé tiasa nanggung beban aksial dina dua arah.

    ● Kompak anu hadé antara jalan tol sareng bal.

    ● Lebar ageung, kapasitas beban ageung.

    ● Ngan sayogi salaku bantalan terbuka sareng tanpa segel atanapi tameng.

  • Stainless Steel Deep Groove Ball Bearings

    Bantalan Bola alur Deep Steel

    ● Utamana dipaké pikeun narima beban radial, tapi ogé tahan tahan aksial tangtu.

    ● Nalika clearance radial tina bantalan ningkat, éta ngagaduhan fungsi bantalan bola kontak sudut.

    ● Éta tiasa nanggung beban aksial ageung sareng cocog pikeun operasi gancang.