Jero alur Ball Bearing

  • Deep Groove Ball Bearing

    Jero alur Ball Bearing

    ● bola alur jero nyaéta salah sahiji bantalan rolling paling loba dipaké.

    ● lalawanan gesekan Low, speed tinggi.

    ● struktur basajan, gampang ngagunakeun.

    ● Dilarapkeun kana kotak gear, instrumen sareng méter, motor, alat rumah tangga, mesin durukan internal, kendaraan lalu lintas, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, skate roller, bola yo-yo, jsb.

  • Single Row Deep Groove Ball Bearings

    Baris Tunggal Jero alur Ball Bearings

    ● Baris tunggal jero alur bola arah, rolling arah anu struktur paling wawakil, rupa-rupa aplikasi.

    ● torsi gesekan Low, paling cocog pikeun aplikasi merlukeun rotasi speed tinggi, noise lemah sareng Geter low.

    ● Utamana dipaké dina otomotif, listrik, rupa mesin industri lianna.

  • Double Row Deep Groove Ball Bearings

    Ganda Baris Jero alur Ball Bearings

    ● Desain dasarna sarua jeung nu ti baris tunggal jero alur bantalan bola.

    ● Di sagigireun bearing beban radial, éta ogé bisa nanggung beban axial akting dina dua arah.

    ● compacts unggulan antara raceway jeung bal.

    ● lebar badag, kapasitas beban badag.

    ● Ngan sadia sakumaha bantalan kabuka sarta tanpa segel atawa tameng.

  • Stainless Steel Deep Groove Ball Bearings

    Stainless Steel jero alur Ball Bearings

    ● Utamana dipaké pikeun nampa beban radial, tapi ogé bisa tahan beban axial tangtu.

    ● Nalika clearance radial tina bearing naek, éta boga fungsi bearing bola kontak sudut.

    ● Bisa nanggung beban axial badag tur cocog pikeun operasi speed tinggi.