Bantalan Bola

  • Deep Groove Ball Bearing

    Bantalan Bola Alur Jero

    ● Bola alur jero mangrupikeun salah sahiji bantalan gulung anu sering dianggo.

    ● Résistansi gesekan rendah, kecepatan luhur.

    ● Struktur saderhana, gampang dianggo.

    ● Dilarapkeun kana kotak roda gigi, instrumen sareng méter, motor, alat rumah tangga, mesin pembakaran internal, kendaraan patalimarga, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, roda roller roller, bola yo-yo, sareng sajabana

  • Single Row Deep Groove Ball Bearings

    Bantalan Bola Alur Jero Jero Tunggal

    ● Baris tunggal alur bola jero alur, bantalan gulung mangrupikeun struktur anu paling representatif, rupa-rupa aplikasi.

    ● Torsi gesekan rendah, paling cocog pikeun aplikasi anu meryogikeun rotasi gancang, sora lemah sareng geter rendah.

    ● Utamana dianggo dina otomotif, listrik, mesin industri anu sanés.

  • Double Row Deep Groove Ball Bearings

    Bantalan Bola alur Jero Ganda

    ● Désain na dasarna sami sareng bantalan bola alur anu jero sakaligus.

    ● Selain bantalan beban radial, éta ogé tiasa nanggung beban aksial dina dua arah.

    ● Kompak anu hadé antara jalan tol sareng bal.

    ● Lebar ageung, kapasitas beban ageung.

    ● Ngan sayogi salaku bantalan terbuka sareng tanpa segel atanapi tameng.

  • Stainless Steel Deep Groove Ball Bearings

    Bantalan Bola alur Deep Steel

    ● Utamana dipaké pikeun narima beban radial, tapi ogé tahan tahan aksial tangtu.

    ● Nalika clearance radial tina bantalan ningkat, éta ngagaduhan fungsi bantalan bola kontak sudut.

    ● Éta tiasa nanggung beban aksial ageung sareng cocog pikeun operasi gancang.

  • Angular Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Kontak Angular

    ● Mangrupikeun bantalan transformasi tina bantalan bola alur anu jero.

    ● Éta ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, kecepatan wates luhur sareng torsi gesekan alit.

    ● Bisa nanggung beban radial sareng aksial dina waktos anu sami.

    ● Tiasa dianggo kalayan gancang.

    ● Angle kontak anu langkung ageung, langkung luhur kapasitas bantalan aksial.

  • Single Row Angular Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Baris Angular Baris Tunggal

    ● Ngan ukur tiasa nanggung beban aksial dina hiji arah.
    ● Kedah dipasang di pasang.
    ● Ngan ukur tiasa nanggung beban aksial dina hiji arah.

  • Double Row Angular Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Baris Angular Ganda Baris

    ● Desain bantalan bola kontak sudut dua jajar dasarna sami sareng bantalan bola kontak sudut hiji-jajar, tapi tempatna kirang ti sumbu.

    ● Bisa nahan beban radial sareng beban aksial dina dua arah, éta tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros atanapi perumahan dina dua arah, sudut Angle nyaéta 30 derajat.

    ● Nyayogikeun konfigurasi bantalan kaku, sareng tahan tahan torsi anu ngaguling.

    ● Digunakeun sacara lega di hub roda hareup mobil.

  • Four-Point Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Kontak Opat Titik

    ● Bantalan bola kontak opat titik mangrupikeun jenis bantalan jinis anu dipisahkeun, ogé tiasa disebatkeun janten set bola bantalan kontak sudut anu tiasa nahan beban aksial dua arah.

    ● Kalayan jajaran tunggal sareng barisan dobel sudut fungsi bantalan bola kontak, gancang pisan.

    ● Éta ngan tiasa dianggo leres nalika dua titik kontak parantos kabentuk.

    ● Umumna, éta cocog pikeun beban aksial murni, beban aksial ageung atanapi operasi gancang.

  • Self-Aligning Ball Bearings

    Bantalan Bola Ngepaskeun Diri

    ● Éta ngagaduhan fungsi nyetél anu sami sareng bantalan bola nyalira otomatis

    ● Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial dina dua arah

    ● Kapasitas beban radial ageung, cocog pikeun beban beurat, beban dampak

    ● Ciri na nyaéta raceway ring luar spherical kalayan fungsi centering otomatis

  • Thrust Ball Bearings

    Dorong Bantalan Bola

    ● Éta dirarancang pikeun nahan beban dorong gancang-gancang
    ● Éta diwangun ku cingir bentukna mesin cuci kalayan alur ngagulung bola
    ● Dorong bantalan bola didukung
    ● Éta kabagi kana jinis korsi datar sareng jinis bola nyalira
    ● Bantalanna tiasa nahan beban aksial tapi henteu beban radial