Ball Bearing

  • Deep Groove Ball Bearing

    Jero alur Ball Bearing

    ● bola alur jero nyaéta salah sahiji bantalan rolling paling loba dipaké.

    ● lalawanan gesekan Low, speed tinggi.

    ● struktur basajan, gampang ngagunakeun.

    ● Dilarapkeun kana kotak gear, instrumen sareng méter, motor, alat rumah tangga, mesin durukan internal, kendaraan lalu lintas, mesin pertanian, mesin konstruksi, mesin konstruksi, skate roller, bola yo-yo, jsb.

  • Single Row Deep Groove Ball Bearings

    Baris Tunggal Jero alur Ball Bearings

    ● Baris tunggal jero alur bola arah, rolling arah anu struktur paling wawakil, rupa-rupa aplikasi.

    ● torsi gesekan Low, paling cocog pikeun aplikasi merlukeun rotasi speed tinggi, noise lemah sareng Geter low.

    ● Utamana dipaké dina otomotif, listrik, rupa mesin industri lianna.

  • Double Row Deep Groove Ball Bearings

    Ganda Baris Jero alur Ball Bearings

    ● Desain dasarna sarua jeung nu ti baris tunggal jero alur bantalan bola.

    ● Di sagigireun bearing beban radial, éta ogé bisa nanggung beban axial akting dina dua arah.

    ● compacts unggulan antara raceway jeung bal.

    ● lebar badag, kapasitas beban badag.

    ● Ngan sadia sakumaha bantalan kabuka sarta tanpa segel atawa tameng.

  • Stainless Steel Deep Groove Ball Bearings

    Stainless Steel jero alur Ball Bearings

    ● Utamana dipaké pikeun nampa beban radial, tapi ogé bisa tahan beban axial tangtu.

    ● Nalika clearance radial tina bearing naek, éta boga fungsi bearing bola kontak sudut.

    ● Bisa nanggung beban axial badag tur cocog pikeun operasi speed tinggi.

  • Angular Contact Ball Bearings

    Sudut Kontak Ball Bearings

    ● Nyaeta bearing transformasi bearing bola alur jero.

    ● Ieu boga kaunggulan struktur basajan, speed wates luhur sarta torsi frictional leutik.

    ● Bisa nanggung radial na axial beban dina waktos anu sareng.

    ● Bisa dianggo dina speed tinggi.

    ● The badag sudut kontak téh, nu leuwih luhur kapasitas bearing axial nyaeta.

  • Single Row Angular Contact Ball Bearings

    Baris tunggal sudut Kontak Ball Bearings

    ● ngan bisa nanggung beban axial dina hiji arah.
    ● Kudu dipasang sapasang .
    ● ngan bisa nanggung beban axial dina hiji arah.

  • Double Row Angular Contact Ball Bearings

    Ganda Baris sudut Kontak Ball Bearings

    ● Desain ganda-baris sudut arah bola kontak dasarna sarua jeung nu single-baris arah sudut kontak bola, tapi ngawengku spasi axial kirang.

    ● Bisa nanggung beban radial jeung beban axial akting dina dua arah, éta bisa ngawatesan kapindahan axial tina aci atawa perumahan di dua arah, anu sudut kontak nyaeta 30 derajat.

    ● Nyadiakeun konfigurasi bearing rigidity tinggi, sarta bisa tahan torsi overturning.

    ● loba dipaké dina hub kabayang hareup mobil.

  • Four-Point Contact Ball Bearings

    Opat-titik Kontak Ball Bearings

    ● The opat-titik kontak bola bearing mangrupakeun jenis dipisahkeun tipe bearing, ogé bisa disebutkeun susunan bearing bola kontak sudut nu bisa nanggung beban axial bidirectional.

    ● Kalawan sakaligus tunggal jeung ganda sakaligus sudut kontak bal bearing fungsi, speed tinggi.

    ● Ieu ngan jalan bener lamun dua titik kontak geus kabentuk.

    ● Sacara umum, éta cocog pikeun beban axial murni, beban axial badag atawa operasi speed tinggi.

  • Self-Aligning Ball Bearings

    Timer aligning Ball Bearings

    ●It boga fungsi tuning sarua salaku otomatis timer aligning bola bearing

    ● Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban axial dina dua arah

    ● kapasitas beban radial badag, cocog pikeun beban beurat, beban dampak

    ● ciri nya éta raceway ring luar buleud kalayan fungsi centering otomatis

  • Thrust Ball Bearings

    Ngadorong Ball Bearings

    ●Dirancang pikeun tahan beban dorong-speed tinggi

    ● Ieu diwangun ku cingcin washer ngawangun kalawan alur rolling bola

    ●Thrust bantalan bola anu cushioned

    ● Ieu dibagi kana tipe korsi datar jeung tipe bal timer aligning

    ● bearing The bisa nanggung beban axial tapi teu beban radial