Taros Kami

LINQING XINRI PRECISION BEARING CO., LTD

Alamat

Taman Industri Kota Yan Dian, Kota Linqing, Propinsi Shandong, Cina

Telepon

+ 86-635-2857766

Whatsapp

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami