Dorong Bantalan Bola

  • Thrust Ball Bearings

    Dorong Bantalan Bola

    ● Éta dirarancang pikeun nahan beban dorong gancang-gancang

    ● Éta diwangun ku cingir ngawangun ku mesin cuci sareng alur ngagugulung bola

    ● Dorong bantalan bola didukung

    ● Éta kabagi kana jinis korsi datar sareng jinis bola nyalira

    ● Bantalanna tiasa nahan beban aksial tapi henteu beban radial