Kasus Palanggan

Naon Klién Nyarios

XRL Co., ngagaduhan tim téknologi anu kuat sareng insinyur Jepang pikeun méréskeun sababaraha masalah dina panerapan sareng panggunaan bantalan urang.

Kami gaduh tanaga ahli pikeun dioperasikeun. Sareng kami tiasa numutkeun gambar anjeun atanapi kabutuhan anjeun produksi buatan khusus.

Kacuali penjualan domestik, bantalan XRL parantos diékspor ka langkung ti 120 nagara.

Pakistan

K ngan ngarepkeun kerjasama sareng pabrik anu ngahasilkeun bantalan kualitas luhur. Anjeunna kedah nganggo bantalan XRL pikeun ngagentos bantalan SKF di pasar akhir

Kami pisan ngaapresiasi pikeun kapercayaan na, anjeunna henteu nyarios seueur sareng nempatkeun perintah pengadilan ti kami. Anjeunna nyandak kualitas dina tempat anu penting sareng kami ngagaduhan nilai anu sami dina ieu.

Saatos paréntah sidang, anjeunna parantos nempatkeun sababaraha pesenan ti kami deui, sareng kami nyarios yén paréntah énggal badé sumping ayeuna.

Kami ngagaduhan niat pikeun ngembangkeun anjeunna janten agén mérek XRL kami di Pakistan.

Rusia

Rusia mangrupikeun pasar konsumsi bantalan anu ageung. Tapi salaku kabijakan anti pembuangan, Éta kasusah ageung pikeun impor klien ti Cina. Salami mangtaun-taun ngalaman kerjasama sareng réréncangan sareng réncang Rusia, kami gaduh forwarder kiriman anu dewasa tiasa ngajantenkeun angkutan ti Malaysia atanapi Thailand, éta tiasa ngahemat seueur pikeun nasabah. Urang tiasa ngadamel Thailand sareng Malaysia CO kanggo palanggan ngadamel clearance khusus.

Kénya

Hubungan Afrika sareng urang sami-sami saé antara hubungan jauh sareng tatangga caket. Dina awalna, J mimitian ti sababaraha conto sampel mesen pikeun nguji kualitas sareng umpan balik pasar. Teras anjeunna ningkatkeun waktos jumlah pesanan saatos waktos, Bahkan dina waktos anu paling hese tina coronavirus dina April 2020, anjeunna ogé nempatkeun hiji urutan ka kami, kami pisan ngaapresiasi pikeun dukungan ti anjeunna. Salaku kualitas luhur sareng kageulisan paking bantalan XRL, éta dijual gancang dina sababaraha dinten saatos sumping di palabuan.

Peru

N mangrupikeun agén kami di Peru, sareng anjeunna mangrupikeun agén munggaran kami di nagara Amérika Kidul. Dimimitian tina urutan alit heula sareng nganterkeun LCL, Tapi ayeuna anjeunna tiasa mesen 1 * 40FT wadah unggal bulan. Ayeuna, urang henteu ngan ukur mitra bisnis ogé babaturan saé dina kahirupan.

Pikeun janten agén kami nganggo mérek XRL, kami nyayogikeun anjeunna kado iklan gratis, sapertos pulpén sareng kaos oblong sareng XRL LOGO, sareng kami ogé nyayogikeun panyalindungan pasar sareng layanan profesional anu pangsaéna, Kami ngembangkeun pasar sacara langsung. Sareng kami yakin anjeunna bakal janten agén pangageungna di nagara Amérika Kidul dina waktos anu payun.

Ukraina

Kami pendak dina paméran Shanghai 2016. Kami ngadamel OEM kalayan mérekna pikeun T, Anjeunna ngagaduhan pesenan kuantitas anu saé unggal taun sareng bantalanna jual pisan di pasar Ukraina.

Y ogé ti Ukraina, Anjeunna ngurus bisnis suku cadang mobil di lokal, anjeunna ngumbara ka Cina sababaraha kali unggal taun sareng ngagaleuh, anjeunna utamina maréntahkeun kami mérek bantalan LADA, VPZ, VBF, SPZ Jll ..

Viet Nam

M mendakan kami ngalangkungan halaman wéb perusahaan, sareng parantos nempatkeun 5 order unit ayeuna. Sanaos jumlah pesenan henteu ageung, éta ngagaduhan poténsial pikeun pangwangunan. Sumawonna, KanggoVietnam pasar, urang gaduh seueur pangalaman pikeun pasar ieu, ngarepkeun bantalan kualitas luhur kami ogé tiasa nyayogikeun aranjeunna COPE anu disahkeun pikeun ngabantosan aranjeunna ngadamel bewara khusus sareng bea impor anu rendah.