Gambar Sértipikat

Gambar Sértipikat

LINQING XINRI PRECISION BEARING CO., LTD. mangrupikeun pabrikan bantalan khusus kulawarga ti saprak 2006, filosofi Kami: kéngingkeun kapercayaan ku kajujuran, menang ngaliwatan kualitas, mekarkeun ngaliwatan inovasi, sareng ngajantenkeun kasempetan urang nyalira ngalangkungan sumanget enterprising.

Kalayan penjualan taunan global langkung ti US $ 150 juta sareng kapasitas taunan di-bumi langkung ti 7000 juta sét, dina fasilitas anu jumlahna langkung ti 2 juta méter pasagi, XRL mangrupikeun produsen bantalan utama di dunya. Nyatana, XRL parantos dijual di langkung ti 120 nagara di dunya.

Ngaliwatan usaha gabungan sadaya staf penjualan bantalan XRL, kami parantos ngekspor ka 120 nagara di panjuru dunya.

XRL ogé nyatet pikeun layanan luhur, responsif, 24/7/365 - sadaya email sareng suratsora dibales dina waktos genep jam, dijamin!

46
54
62
123
8d96755f
221
315