Bantalan Linier

  • Linear Bearing

    Bantalan Linier

    ● Bantalan linier nyaéta sistem gerak linier anu dihasilkeun kalayan biaya murah.

    ● Éta dipaké pikeun kombinasi stroke tanpa wates sareng poros silinder.

    ● Seueur dianggo dina alat mesin presisi, mesin tékstil, mesin bungkus tuangeun, mesin percetakan sareng mesin industri komponén ngageser.