Harga Murah Cina Hand Spinner Pabrik Grosir Gelisah Spinner Dipaké Hybrid Keramik Ball Bearing 688

Katerangan pondok:

● jarum roller bearing boga kapasitas bearing badag
● Low koefisien gesekan, efisiensi transmisi tinggi


Rincian produk

Tag produk

Kami nyandak "friendly-palanggan, berorientasi kualitas, integratif, inovatif" salaku tujuan. "Kaleresan sareng kajujuran" nyaéta administrasi urang idéal pikeun harga Murah Cina Hand Spinner Factory GrosirGeuleuyeungSpinner Dipaké Hybrid Keramik Ball Bearing 688, Pikeun nawarkeun prospek kalawan parabot hébat sarta solusi, sarta remen ngamekarkeun mesin anyar nyaéta tujuan bisnis parusahaan urang. Urang glance payun pikeun gawé babarengan anjeun.
Kami nyandak "friendly-palanggan, berorientasi kualitas, integratif, inovatif" salaku tujuan. "Kaleresan sareng kajujuran" mangrupikeun administrasi urang idéal pikeunCina Gelisah Spinner, Geuleuyeung, Saatos 13 taun nalungtik sarta ngamekarkeun produk jeung solusi, brand urang bisa ngagambarkeun rupa-rupa dagangan kalawan kualitas beredar di pasar dunya. Ayeuna kami geus réngsé kontrak badag ti loba nagara kayaning Jerman, Israel, Ukraina, Britania Raya, Italia, Argentina, Perancis, Brazil, jeung saterusna. Anjeun meureun ngarasa aman tur nyugemakeun lamun copperate kalawan kami.

Bubuka

Bantalan hibrid gaduh cingcin anu didamel tina baja bantalan sareng unsur gulung anu didamel tina silikon nitrida kelas bantalan (Si3N4), anu ngajantenkeun bantalan listrik insulasi.

Silicon nitride rolling elemen bisa manjangkeun umur layanan bearing ku maturan kinerja bearing ditingkatkeun, sanajan dina kaayaan operasi hésé.

Aplikasi anu paling langsung tina silikon nitrida dina bantalan nyaéta ngadamel bantalan hibrid. Bal atanapi roller nyaéta bahan silikon nitrida, sareng bantalan kalayan cincin jero sareng luar anu didamel tina logam disebut bantalan hibrid. Salaku bal atanapi roller séjén tina bantalan hibrid, pasar aplikasi tina silikon nitride tumuwuh. Tabel di handap ieu daptar kaunggulan sareng aplikasi khusus keramik silikon nitrida salaku bahan bantalan. Nalika silikon nitride dipaké, éta nembongkeun ciri sarupa bearing baja, nyaeta, spalling pikeun ngabentuk titik pitting, tinimbang keur sagemblengna pegat, sarta lalawanan gesekan naek jeung noise naek, tapi bearing masih bisa ngajalankeun. Dina lubrication goréng. atawa malah operasi garing, bisi ruksakna dadakan bahan, éta ogé bisa beroperasi sarta ngalakukeun ogé dina kaayaan darurat.

Kauntungan

● Perlindungan tina karuksakan arus listrik

Bantalan hibrid henteu konduktif sahingga cocog pikeun aplikasi sapertos motor AC sareng DC sareng generator, dimana aya arus listrik.

● kamampuhan speed luhur

Kapadetan unsur rolling silikon nitride nyaéta 60% leuwih handap ti unsur rolling sarua-ukuran dijieunna tina baja bearing. Beurat handap sareng inersia ditarjamahkeun kana kamampuan laju anu langkung luhur sareng paripolah anu unggul nalika ngamimitian sareng eureun gancang.

● hirup layanan Long

Panas gesekan handap dihasilkeun dina arah hibrid, utamana dina speeds tinggi, nyumbang ka manjangkeun umur layanan bearing sarta interval relubrication nambahan.

● High maké-lalawanan

Silicon nitride rolling elemen boga darajat luhur karasa sahingga arah hibrid cocog dina kaayaan susah jeung lingkungan kacemar.

● High bearing stiffness

Kalayan modulus élastisitas anu luhur, bantalan hibrid nawiskeun stiffness bantalan anu ningkat.

● Ngurangan résiko smearing

Malah dina kaayaan lubrication inadequate, kayaning speeds tinggi na akselerasi gancang, atawa dimana aya hiji pilem hidrodinamik cukup, résiko smearing ngurangan antara silikon nitride na surfaces baja.

● Ngurangan résiko brinelling palsu

Nalika ngalaman geter, bantalan hibrid sacara signifikan kirang rentan kana brinelling palsu (formasi déprési deet dina jalur balap) antara silikon nitrida sareng permukaan baja.

● Kurang sensitipitas kana gradién suhu

Silicon nitride rolling elemen boga koefisien handap ékspansi termal, nu hartina memang maranehna leuwih stabil leuwih gradién hawa dina bearing jeung nyadiakeun preload / clearance kontrol leuwih akurat.

Aplikasi

Dina industri mékanis, silikon nitride keramik bisa dipaké salaku wilah turbin, cingcin segel mékanis, bantalan suhu luhur, speed tinggi parabot motong, molds permanén, jsb Reliabiliti tur hirup jasa alat ieu greatly kapangaruhan alatan korosi logam. . Nanging, bahan keramik silikon nitrida gaduh résistansi ngagem anu saé, résistansi korosi sareng résistansi shock termal suhu luhur, anu tiasa dianggo dina industri mesin tibatan bahan logam.

Parameter:

Dimensi poko dinamis  statis wates beban kacapean Peunteun gancang Penunjukan
Rujukan
laju
Ngawatesan
laju
d [mm] D [mm] B [mm] C [kN] C0 [kN] Pu [kN] [r / mnt] [r / mnt]
5 16 5 1.11 0.38 0,012 125000 67000 625-2RZTN9/HC5C3WTF1
6 19 6 2.21 0.95 0,029 100000 45000 626-2RSLTN9/HC5C3WTF1
7 19 6 2.21 0.95 0,029 100000 45000 607-2RSLTN9/HC5C3WTF1
7 22 7 3.25 1.37 0,043 85000 40000 627-2RSLTN9/HC5C3WTF1
8 22 7 3.25 1.37 0,043 85000 40000 608-2RSLTN9/HC5C3WTF1
10 26 8 4.62 1.96 0,061 70000 32000 6000-2RSLTN9 / HC5C3WT
10 26 8 4.62 1.96 0,061 70000 45000 6000/HC5C3
10 30 9 5.07 2.36 0,072 65000 30000 6200-2RSLTN9 / HC5C3WT
10 30 9 5.07 2.36 0,072 65000 40000 6200/HC5C3
12 28 8 5.07 2.36 0,072 65000 30000 6001-2RSLTN9 / HC5C3WT
12 28 8 5.07 2.36 0,072 65000 40000 6001/HC5C3
12 32 10 6.89 3.1 0,095 60000 26000 6201-2RSLTN9/HC5C3WT
12 32 10 6.89 3.1 0,095 60000 36000 6201/HC5C3
15 32 9 5.59 2,85 0.088 56000 24000 6002-2RSLTN9/HC5C3WT
15 32 9 5.59 2,85 0.088 63000 36000 6002/HC5C3
15 35 11 7.8 3.75 0.116 50000 22000 6202-2RSLTN9/HC5C3WT
15 35 11 7.8 3.75 0.116 50000 32000 6202/HC5C3
17 35 10 6.05 3.25 0.1 50000 22000 6003-2RSLTN9/HC5C3WT
17 35 10 6.05 3.25 0.1 50000 30000 6003/HC5C3
17 40 12 9.56 4,75 0.146 45000 20000 6203-2RSLTN9/HC5C3WT
17 40 12 9.56 4,75 0.146 45000 28000 6203/HC5C3
20 42 12 9.36 5 0.156 40000 19000 6004-2RSLTN9/HC5C3WT
20 42 12 9.36 5 0.156 40000 26000 6004/HC5C3
20 47 14 12.7 6.55 0.204 38000 17000 6204-2RSLTN9/HC5C3WT
20 47 14 12.7 6.55 0.204 38000 24000 6204/HC5C3
25 47 12 11.2 6.55 0,2 36000 16000 6005-2RSLTN9 / HC5C3WT
25 47 12 11.2 6.55 0,2 36000 22000 6005/HC5C3
25 52 15 14 7.8 0,245 32000 15000 6205-2RSLTN9/HC5C3WT
25 52 15 14 7.8 0,245 32000 20000 6205/HC5C3
30 55 13 13.3 8.3 0.255 30000 16000 6006-2RZTN9 / HC5C3WT
30 55 13 13.3 8.3 0.255 30000 19000 6006/HC5C3
30 62 16 19.5 11.2 0,345 28000 15000 6206-2RZTN9/HC5C3WT
35 62 14 15.9 10.2 0,32 26000 14000 6007-2RZTN9 / HC5C3WT
35 62 14 15.9 10.2 0,32 26000 17000 6007/HC5C3
35 72 17 25.5 15.3 0,475 24000 13000 6207-2RZTN9/HC5C3WT
35 72 17 25.5 15.3 0,475 24000 15000 6207/HC5C3
40 68 15 16.8 11 0,355 24000 12000 6008-2RZTN9 / HC5C3WT
40 68 15 16.8 11 0,355 24000 15000 6008/HC5C3
40 80 18 30.7 19 0,585 20000 11000 6208-2RZTN9/HC5C3WT
40 80 18 30.7 19 0,585 20000 13000 6208/HC5C3
45 75 16 20.8 14.6 0.465 20000 13000 6009/HC5C3
45 85 19 33.2 21.6 0,67 20000 10000 6209-2RZTN9/HC5C3WT
45 85 19 33.2 21.6 0,67 20000 12000 6209/HC5C3
45 100 25 52.7 31.5 0,98 17000 4500 6309-2RS1TN9/HC5C3WT
50 90 20 35.1 23.2 0.72 18000 11000 6210/HC5C3
50 90 20 35.1 23.2 0.72 4800 6210-2RS1 / HC5C3WT
50 110 27 61.8 38 1.18 16000 10000 6310/HC5C3
50 110 27 61.8 38 1.18 4300 6310-2RS1 / HC5C3WT
55 100 21 43.6 29 0,9 16000 10000 6211/HC5C3
55 100 21 43.6 29 0,9 4300 6211-2RS1 / HC5C3WT
55 120 29 71.5 45 1.37 14000 9000 6311/HC5C3
55 120 29 71.5 45 1.37 3800 6311-2RS1 / HC5C3WT
60 110 22 52.7 36 1.12 15000 9500 6212/HC5C3
60 110 22 52.7 36 1.12 4000 6212-2RS1 / HC5C3WT
60 130 31 81.9 52 1.6 13000 8500 6312/HC5C3
60 130 31 81.9 52 1.6 3400 6312-2RS1 / HC5C3WT
65 120 23 55.9 40.5 1.25 14000 8500 6213/HC5C3
65 120 23 55.9 40.5 1.25 3600 6213-2RS1 / HC5C3WT
65 140 33 92.3 60 1.83 12000 8000 6313/HC5C3
65 140 33 92.3 60 1.83 3200 6313-2RS1 / HC5C3WT
70 125 24 60.5 45 1.4 13000 8500 6214/HC5C3
70 125 24 60.5 45 1.4 3400 6214-2RS1 / HC5C3WT
70 150 35 104 68 2 11000 7500 6314/HC5C3
75 130 25 66.3 49 1.5 12000 8000 6215/HC5C3
75 130 25 66.3 49 1.5 3200 6215-2RS1 / HC5C3WT
75 160 37 114 76.5 2.2 11000 7000 6315/HC5C3
80 140 26 70.2 55 1.6 11000 7000 6216/HC5C3
85 180 41 133 96.5 2.6 9500 6000 6317/HC5C3
90 160 30 95.6 73.5 2.04 10000 6300 6218/HC5C3
90 190 43 143 108 2.8 9000 5600 6318/HC5C3
95 170 32 108 81.5 2.2 9500 6000 6219/HC5C3
95 200 45 153 118 3 8500 5600 6319/HC5C3
100 180 34 124 93 2.45 9000 5600 6220/HC5C3
100 215 47 174 140 3.45 8000 5000 6320/HC5C3
110 240 50 156 132 3.05 8000 4300 6322/HC5C3S0VA970
120 260 55 165 150 3.35 7000 4000 6324/HC5C3S0VA970
130 280 58 174 166 3.6 6700 3800 6326/HC5C3S0VA970
140 300 62 251 245 5.1 6300 3600 6328/HC5C3S0VA970
150 320 65 276 285 5.7 6000 3200 6330/HC5C3S0VA970
160 290 48 186 186 3.8 5300 3400 6232/HC5C3S0VA970
160 340 68 276 290 5.6 5300 2800 6332/HC5C3S0VA970
170 360 72 276 290 5.6 5300 2800 6334/HC5C3S0VA970
180 380 75 276 290 5.6 5300 2800 6336/HC5C3PS0VA970

Kami nyandak "friendly-palanggan, berorientasi kualitas, integratif, inovatif" salaku tujuan. "Kaleresan sareng kajujuran" nyaéta administrasi urang idéal pikeun harga Murah Cina Hand Spinner Factory GrosirGeuleuyeungSpinner Dipaké Hybrid Keramik Ball Bearing 688, Pikeun nawarkeun prospek kalawan parabot hébat sarta solusi, sarta remen ngamekarkeun mesin anyar nyaéta tujuan bisnis parusahaan urang. Urang glance payun pikeun gawé babarengan anjeun.
Harga murah Cina Gelisah Spinner, Gelisah, Saatos 13 taun nalungtik sarta ngamekarkeun produk jeung solusi, brand urang bisa ngagambarkeun rupa-rupa dagangan kalawan kualitas beredar di pasar dunya. Ayeuna kami geus réngsé kontrak badag ti loba nagara kayaning Jerman, Israel, Ukraina, Britania Raya, Italia, Argentina, Perancis, Brazil, jeung saterusna. Anjeun meureun ngarasa aman tur nyugemakeun lamun copperate kalawan kami.


  • saméméhna:
  • Teras: