Bushing

  • Bushing

    Bushing

    ● Bahan bushing utamina bushing tambaga, PTFE, busur bahan komposit POM, semak poliamida sareng semak luka Filamén.

    ● Bahanna ngabutuhkeun henteu karasa sareng tahan tahan, anu tiasa ngirangan ageman sareng korsi.

    ● Pertimbangan utami nyaéta tekanan, kagancangan, produk tekanan-gancang sareng sipat beban anu kedah ditanggung ku bushing.

    ● Bushings ngagaduhan seueur aplikasi sareng seueur jinis.