Bantalan Otomatis

  • Cluth Bearing

    Cluth Bearing

    ●Ieu dipasang antara clutch jeung transmisi

    ●The clutch release bearing mangrupa bagian penting tina mobil

  • Wheel Hub Bearing

    Roda Hub Bearing

    ● Peran utama bantalan hub nyaéta nanggung beurat sareng nyayogikeun pituduh anu akurat pikeun rotasi hub
    ●It ngasuh axial na radial beban, mangrupakeun bagian anu kacida penting
    ●Hal ieu loba dipaké dina mobil, dina treuk ogé boga kacenderungan ka laun dilegakeun aplikasi nu