Otomatis Bantalan

  • Cluth Bearing

    Bantalan Cluth

    ● Éta dipasang di antara kopling sareng transmisi

    ● Bantalan pelepasan kopling mangrupikeun bagian penting dina mobil

  • Wheel Hub Bearing

    Bantalan Hub Kabayang

    ● Peran utama bantalan hub nyaéta nanggung beurat sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub
    ● Éta nanggung beban aksial sareng radial, mangrupikeun bagian anu penting pisan
    ● Hal ieu seueur dianggo dina mobil, dina treuk ogé condong laun aplikasi