Harga Grosir Cina Pabrik Pabrik Pabrik Kualitas Saé Bantal Blok Bantalan SA UCP Ucf UCFL Series

Pedaran pondok:

● Struktur integral kaku, gampang dipasang.

● Cincin jero anu lega: kondusip pikeun konci jacking, kaku langkung saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kami komitmen pikeun nyayogikeun gampang, hemat waktos sareng hemat artos sakali-sakali pikeun panggunaan pamésér pikeun Harga Grosir Cina Cina Pabrik Harga Saé Harga Kompetitif Bantal Blok Bantalan SA UCP Ucf UCFL Series, Kami, kalayan muka senjata, ngajak sadayana calon pembeli anu minat pikeun nganjang halaman wéb kami atanapi ngahubungi kami khususna kanggo inpo tambahan.
Kami komitmen pikeun nyayogikeun gampang, hemat waktos sareng hemat artos kanggo sakali-kali pameseran pameseran pikeun Cina Selapkeun Bantalan, Bantal Blok Bantalan Bola, Produk kami populér pisan dina kecap, sapertos Amérika Kidul, Afrika, Asia sareng sajabana. Perusahaan pikeun "nyiptakeun produk kelas munggaran" salaku udaganna, sareng ngusahakeun pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur, nawiskeun jasa purna jual kualitas luhur sareng dukungan téknis, sareng kauntungan silih konsumén, nyiptakeun karir sareng masa depan anu langkung saé!

Bubuka

Cincin batin sareng aci dibereskeun pageuh ku dua sekrup dina bantalan ku jacking kawat. Dina kaayaan damel kalayan geter sareng dampak, dina kaayaan damel kalayan sering diulang deui, sareng dina kaayaan damel kalayan beban ageung atanapi kecepatan tinggi, pangaruh ngalereskeun tina screw fixing tiasa ningkat pisan ku ngolah alur atanapi pit di posisi pakait tina jacking kawat dina aci. 

Aplikasi

Éta cocog pikeun aplikasi ku parobihan arah rotasi.

Parameter

Bantalan Poros Dia. Diménsi (dina.) Atanapi (mm) Dasar
Dinamis
Beban
Peunteun
Dasar
Staic
Beban
Peunteun
Beurat
d
NO. (di.) (mm) Janten D Bi n m G h ds (kg) (kg) (kg)
SB 201 12 0,4724 1,5748 0,8661 0,2362 0,6299 0.1772 0.1417 10-32UNF 760 450 0,10
201-8 1/2 12 40 22 6.0 16.0 4.5 3.6 M5X0.8
SB 202 15 0,4724 1,5748 0,8661 0,2362 0,6299 0.1772 0.1417 10-32UNF 760 450 0,10
202-10 5/8 12 40 22 6.0 16.0 4.5 3.6 M5X0.8
SB 203 17 0,4724 1,5748 0,8661 0,2362 0,6299 0.1772 0.1417 10-32UNF 760 450 0,10
203-11 11/16 12 40 22 6.0 16.0 4.5 3.6 M5X0.8
SB 204-12 3/4 0,5512 1,8504 0,964 0,2756 0,7087 0.1772 0,1535 1 / 4-28UNF 1000 630 0,12
204 20 14 47 25 7.0 18.0 4.5 3.9 M6X1.0
SB 205-14 7/8 0,5906 2.0472 1.0630 0,2953 0.7677 0,2165 0,1535 1 / 4-28UNF
205 1 15 52 27 7.5 19.5 5.5 3.9 M6X1.0 1100 710 0,16
205-16 25
SB 206-18 1 1/8
206 1 3/16 0,6299 2.4409 1.1811 0,3150 0,8661 0,2165 0,1969 1 / 4-28UNF 1520 1020 0,24
206-19 1 1/4 16 62 30 8.0 22.0 5.5 5.0 M6X1.0
206-20 30
SB 207-20 1 1/4
207-22 1 3/8 0,6693 2.8346 1.2598 0,3346 0,9252 0,2599 0,2165 5 / 16-24UNF 2010 1390 0,42
207 1 7/16 17 72 32 8,5 23.5 6.5 5.5 M8X1.0
207-23 35
SB 208-24 1 1/2 0,7087 3.1496 1.3386 0,3543 0,9843 0,2756 0,2362 5 / 16-24UNF 2560 1810 0.6
208 40 18 80 34 9.0 25.0 7.0 6.0 M8X1.0
SB 209-26 1 5/8
209-27 1 11/16 0,748 3.3465 1.6220 0,3740 0,9843 0,3228 0,2480 5 / 16-24UNF 3260 2450 0,8
209 1 3/4 19 85 41.2 9.5 25.0 8.2 6.3 M8X1.0
209-28 45
SB 210-30 50
210-31 1 7/8 0,748 3.5433 1.6378 0,3937 1.2441 0,3622 0,2559 5 / 16-24UNF 3580 2300 0,83
210 1 13/16 20 90 41.6 10.0 31.6 9.2 6.5 M8X1.0
210-32 2
SB 211-32 55
211-34 0,9055 3.9370 1.7835 0,4646 0,9843 0,3858 0,2835 5 / 16-24UNF 4400 2960 1.1
211 2 1/8 21 100 45.3 11.8 25.0 9.8 7.2 M8X1.0
211-35 2 3/16
SB 212 60 0,9449 4.3310 2.1142 0,5866 0,9843 0,3858 0,3150 3/8-24UNF 4850 3300 1.3
212-36 2 1/4 24 110 53.7 14.9 25.0 9.8 8 M10X1.0

Kami komitmen pikeun nyayogikeun gampang, hemat waktos sareng hemat artos sakali-sakali pikeun panggunaan pamésér pikeun Harga Grosir Cina Cina Pabrik Harga Saé Harga Kompetitif Bantal Blok Bantalan SA UCP Ucf UCFL Series, Kami, kalayan muka senjata, ngajak sadayana calon pembeli anu minat pikeun nganjang halaman wéb kami atanapi ngahubungi kami khususna kanggo inpo tambahan.
Harga Grosir Cina Cina Selapkeun Bantalan, Bantal Blok Bantalan Bola, Produk kami populér pisan dina kecap, sapertos Amérika Kidul, Afrika, Asia sareng sajabana. Perusahaan pikeun "nyiptakeun produk kelas munggaran" salaku udaganna, sareng ngusahakeun pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur, nawiskeun jasa purna jual kualitas luhur sareng dukungan téknis, sareng kauntungan silih konsumén, nyiptakeun karir sareng masa depan anu langkung saé!


  • Saméméhna:
  • Teras: