Bantalan Roller Spherical

  • Spherical Roller Bearings

    Bantalan Roller Spherical

    ● Bantalan roller bola gaduh kinerja nyalira otomatis

    ● Salaku tambahan kana beban radial, éta ogé tiasa nanggung beban aksial dua arah, henteu tiasa nahan beban aksial murni

    ● Éta ngagaduhan résistansi pangaruh anu saé

    ● Cocog pikeun kasalahan pamasangan atanapi defleksi aci anu disababkeun ku waktos kasalahan Angle