Pabrik OEM pikeun Cina 6203 Suhu Tinggi Bantalan Bola Keramik Hybrid Kecepatan

Pedaran pondok:

● beurat beurat

● Ngasuh beban aksial sareng radial


Detil Produk

Tanda Produk

Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksésan urang pikeun OEM Factory for China 6203 Temperature High Speed ​​High Hybrid Keramik Ball Bearing, tujuan utama kami nyaéta salawasna pangkat salaku merek top ogé mingpin salaku pelopor di jero lapangan urang. Kami yakin pangalaman anu makmur dina generasi alat bakal ngagaduhan kapercayaan konsumén, Hoyong damel babarengan sareng damel babarengan anu langkung saé deui sareng anjeun!
Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksesan urang pikeun Cina Pinuh Pelumasan Bantalan Keramik, Pinuh Keramik Bantalan Vs Hybrid, Kalayan tujuan "bersaing sareng kualitas anu saé sareng ngembangkeun ku kreativitas" sareng prinsip jasa "nyandak paménta konsumén salaku orientasi", kami badé nampilkeun produk anu mumpuni sareng jasa anu saé pikeun konsumén domestik sareng internasional.

Bubuka

(1) Non-misahkeun bantalan.

(2) Cocog pikeun aplikasi sa-gancang.

XRL campuran keramik jero alur bola bantalan bola keramik sareng raceway tiasa pas sareng saé, sahingga bantalan tiasa nahan beban radial sareng beban aksial dina dua arah.

(3) Kisaran liang jero nyaéta 5 dugi ka 180 mm.

Bantalan kalayan diaméter batin d ≤ 45 mm tiasa dianggo pikeun motor anu kakuatan 0,15 dugi ka 15 kW, alat listrik sareng alat-alat nyetir gancang-gancang.

XRL campuran bola alur jero dina kisaran ukuran ieu mangrupikeun solusi anu paling ekonomis pikeun nyegah érosi listrik.

Aplikasi

1. mobil

Diantara bantalan anu dianggo dina mobil, sarat kecepatan pangluhurna nyaéta bantalan carjer turbin, anu diperyogikeun ngagaduhan réaktivitas akselerasi anu saé, ogé torsi rendah, geter lemah sareng naék suhu anu handap dina rotasi gancang. Kusabab naékna suhu anu handap dina damel, éta tiasa ngirangan jumlah minyak pelumas, sahingga ngirangan résistansi campuran minyak, torsi bantalan, naékna gancang. Salaku tambahan, éta ogé dianggo ku kendaraan rel sareng daya tahan sareng reliabilitas dina kaayaan anu atos parantos kabuktoskeun.

2. Motor

Motor listrik tiasa diasingkeun sacara permanen ku ngagunakeun éta. Nalika motor listrik dianggo pikeun perlambatan sareng alat hemat énergi, kabocoran internal tiasa nyababkeun fenomena pembuangan busur.

3. Aeroengine

Dina pompa bahan bakar aeroengine, éta tiasa dianggo dina oksigén cair sareng sedeng hidrogén pikeun waktos anu lami, sareng parantos kabuktosan yén éta tiasa ngalaman 50 prosés peluncuran tanpa karusakan.

4. Bagian pesawat

Industri pesawat parantos nganggo sekrup bola anu dipasang sareng bal keramik pikeun régulator flap pesawat sareng parantos ngayakeun ékspérimén sareng bantalan keramik hibrid pikeun mesin turbin gas. Urang ngandelkeun pamikiran strategis, modérnisasi konstan dina sadaya bagéan, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu ilubiung langsung dina kasuksésan urang pikeun OEM Factory for China 6203 Temperature High Speed ​​High Hybrid Keramik Ball Bearing, tujuan utama urang nyaéta salawasna pangkat salaku mérek top ogé pikeun mingpin salaku pelopor di jero lapangan urang. Kami yakin pangalaman anu makmur dina generasi alat bakal ngagaduhan kapercayaan konsumén, Hoyong damel babarengan sareng damel babarengan anu langkung saé deui sareng anjeun!
Pabrik OEM pikeun Cina Pinuh Pelumasan Bantalan Keramik, Pinuh Keramik Bantalan Vs Hybrid, Kalayan tujuan "bersaing sareng kualitas anu saé sareng ngembangkeun ku kreativitas" sareng prinsip jasa "nyandak paménta konsumén salaku orientasi", kami badé nampilkeun produk anu mumpuni sareng jasa anu saé pikeun konsumén domestik sareng internasional.


  • Saméméhna:
  • Teras: