Adaptor leungeun baju

  • Adapter Sleeves

    Adaptor leungeun baju

    ● leungeun baju adaptor mangrupikeun komponén anu paling sering dianggo pikeun bantalan posisi kalayan liang tirus dina poros silinder

    ● leungeun baju adaptor seueur dianggo di tempat-tempat anu beban énténg gampang dibongkar sareng dirakit.

    ● Éta tiasa disaluyukeun sareng santai, anu tiasa bersantai dina ngolah presisi tina seueur kotak, sareng tiasa ningkatkeun épisiensi kerja dina ngolah kotak
    Éta cocog pikeun kasempetan bantalan ageung sareng beban beurat.