Adaptor Sleeves

  • Adapter Sleeves

    Adaptor Sleeves

    ●Adaptor sleeves mangrupakeun komponén paling ilahar dipake keur bantalan positioning kalawan liang tapered on shafts cylindrical
    ●Adaptor sleeves anu loba dipaké di tempat dimana beban lampu gampang ngabongkar jeung ngumpul.
    ● Ieu bisa disaluyukeun jeung santai, nu bisa bersantai nu precision processing loba buleud, sarta bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi karya processing kotak.
    ●Ieu cocog pikeun kasempetan bearing badag sarta beban beurat.