Bantalan Roller Silinder

  • Cylindrical Roller Bearing

    Bantalan Roller Silinder

    ● Struktur internal bantalan roller silinder nyoko kana roller pikeun diatur sajajar, sareng pawang spacer atanapi blok isolasi dipasang diantawis rol, anu tiasa nyegah condong tina gél atanapi gesekan antara rol, sareng sacara efektif nyegah kanaékan tina torsi puteran.

    ● Kapasitas beban ageung, utamina ngandung beban radial.

    ● Kapasitas bantalan radial ageung, cocog pikeun beban beurat sareng beban dampak.

    ● Koéfisién gesekan rendah, cocog pikeun kagancangan.

  • Single Row Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roller Silinder Baris Tunggal

    ● Bantalan roller silinder tunggal baris ngan ku kakuatan radial, kaku anu saé, tahan résistansi.

    ● Éta cocog pikeun aci pondok kalayan bantalan anu kaku, shafts sareng kapindahan aksial disababkeun ku pemanjangan termal, sareng asesoris mesin kalayan bantalan anu tiasa dicabut pikeun dipasang sareng dibongkar.

    ● Hal ieu utamina dianggo pikeun motor ageung, spindle alat mesin, poros pendukung mesin payun sareng tukang, poros pendukung gerbong mobil panumpang, poros mesin solar, kotak roda mobil traktor, jst.

  • Double Row Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roller Silinder Ganda

    ● Ngagaduhan liang jero silinder sareng liang jero kerucut dua struktur.

    ● Gaduh kaunggulan struktur kompak, kaku ageung, kapasitas bantalan ageung sareng deformasi alit saatos beban bantalan.

    ● Ogé tiasa nyaluyukeun clearance sakedik sareng nyederhanakeun struktur alat posisi pikeun gampang dipasang sareng dibongkar.

  • Four-Row Cylindrical Roller Bearings

    Bantalan Roda Silinder Opat Jajar

    ● Opat jajar bantalan roller silinder gaduh gesekan rendah sareng cocog pikeun rotasi gancang.

    ● Kapasitas beban ageung, utamina ngandung beban radial.

    ● Hal ieu utamina dianggo dina mesin pabrik ngagiling sapertos pabrik tiis, pabrik panas sareng pabrik billet, jst.

    ● Bantalan mangrupikeun struktur anu dipisahkeun, cincin bantalan sareng komponén awak anu digulung tiasa dipisahkeun sacara merenah, janten, beberesih, pamariksaan, pamasangan sareng pembongkaran bantalan éta merenah pisan.