• QUALITY ASSURANCE QUALITY ASSURANCE

    PAMASTIAN KUALITAS

    Kami parantos ngalaksanakeun pamariksaan ketat pikeun unggal bagian sareng bantalan, nyobian teu ngagaduhan masalah kualitas dina panangan palanggan.Maca deui
  • PROFESSIONAL SERVICE PROFESSIONAL SERVICE

    LAYANAN PROFESIONAL

    Dukungan téknologi telepon atanapi online online 7X24 jam gratis. Jasa OEM / Disaluyukeun disambut.
    Maca deui
  • PRICE ADVANTAGE PRICE ADVANTAGE

    KAUNTUNGAN HARGA

    Penjualan langsung pabrik, henteu aya bédana harga urang tengah.Maca deui

Linqing Xinri Precision Bearing Co., ltd

Linqing XINRI Precision bantalan Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu ngahususkeun dina bantalan roller tirus, bantalan roller silinder, bantalan bola alur jero, bantalan blok bantal, bantalan hub roda sareng enterpris produksi bantalan inci standar. Perusahaan ngagaduhan luas total langkung ti 2 juta kaki pasagi, staf anu aya 500 jalma, ngagaduhan sagala jinis peralatan pangolahan logam canggih langkung ti 360 unit, uji coba peralatan langkung ti 240 unit, Ayeuna urang masih milari agén pikeun mérek XRL kami sakumna dunya, upami anjeun ngagaduhan minat, mangga ngahubungan kami langsung.

Diajar deui
about us

KAMI DUNYA

XRL parantos dijual di langkung ti 120 nagara di dunya. Naha pikeun tatanén, produksi tékstil, tambang, nyetak sababaraha aplikasi di bandara, dina sistem AC, nganteurkeun alat, stasiun kakuatan kapal, cocooan atanapi pikeun alat Médis, Mobil, XRL ngawakilan henteu kirang tina nilai terbaik segmen pasar tungtung luhur. .
about usASAfrikaRusiaAustraliaIndia
  • 120+ 120+

    120+

    XRL parantos ngical langkung ti 120 nagara
  • 150 million+ 150 million+

    150 juta +

    Penjualan global taunan morethan 150 juta dolar
  • 700 million+ 700 million+

    700 juta +

    Kapasitas produksi internal taunan ngaleuwihan 700 juta unit
  • ISO9001:2015 ISO9001:2015

    ISO9001: 2015

    Kami parantos kéngingkeun Sértipikat Sistem Manajemen Mutu.

Naon Kami Naha

Kami mangrupikeun produsen tanaga PROFESIONAL

XRL BEARING

  • 1

    Gancang suhu luhur
    résistansi

  • 2

    Umur jasa panjang gampang dijaga

  • 3

    Tiasa jadi ngaropea

  • What we make? What we make?

    Naon anu urang ngadamel?

  • Why deal with us? Why deal with us?

    Naha urusan sareng urang?

  •  Our Advantage  Our Advantage

    Kauntungan urang

  • Product Features Product Features

    Fitur Produk

  •  Where we export?  Where we export?

    Dimana urang ngekspor?

Naon anu urang ngadamel?

Kami nawiskeun sababaraha bantalan kalebet bantalan rol Tapered, bantalan bola alur jero, bantalan blok Bantal, bantalan roller Silinder, bantalan roller Spherical, bantalan hub Roda sareng anu sanésna. Sareng kisaran ti bantalan leutik kalayan diameter jero 20mm dugi ka bantalan ageung kalayan diaméter luar 500mm. Salaku tambahan kana bantalan standar, kami ogé ngahasilkeun bantalan anu henteu standar.

Naon deui, urang ogé pabrik pikeun Rusia LADA, TZA, VPZ, SPZ, VBF sareng KG, sareng anu sanésna. Samentawis éta, urang ogé tiasa nyayogikeun jasa OEM.

121

 

Naha urusan sareng urang?

1. Sadaya prosés ngahasilkeun, sapertos penempaan, péngkolan, panas ngarawat, grinding, perakitan sareng pengepakan, parantos réngsé di pabrik kami. Éta sababna XRL Bearing tiasa nyayogikeun bal na bantalan roller presisi dina harga anu panghandapna sareng tiasa nampi pangiriman dina waktosna.

2. Salaku pabrik anu disertifikasi ISO9001: 2000, urang parantos netepkeun sistem traceability produk. Di sagigireun éta, XRL Co., ngagaduhan tim téknologi anu kuat sareng insinyur Jepang pikeun méréskeun sababaraha masalah dina panerapan sareng panggunaan bantalan urang.

3. Jaminan kualitas: garansi kualitas 12 bulan, artos tiasa dikirangan atanapi dibalikeun upami aya masalah kualitas.

Kauntungan urang

1. Kami gaduh alat tés kelas munggaran pikeun ngadeteksi bantosan sababaraha parameter data sareng ngendalikeun kualitas bantalan. Iraha bantalan mimitina kedah dideteksi naha kualitasna mumpuni sareng bantalan anu henteu kualifikasi bakal dileungitkeun sacara langsung. Janten urang tiasa kéngingkeun kapercayaan tina palanggan ageung, sareng nyayogikeun aranjeunna salami sababaraha taun.

2. Kami gaduh kamampuan Urang Sunda & D nyalira, pikeun ngabantosan konsumén ngarengsekeun masalah bantalan anu henteu standar. Urang ogé tiasa ngarobih tanda palanggan nyalira numutkeun saratna.

3. Kami tiasa mastikeun yén harga kami paling masuk akal upami anjeun dibandingkeun sareng bantalan kualitas tingkat anu sami di Cina. Langkung saé pikeun anjeun pikeun ngabandingkeun harga sareng kualitas di antara pemasok. Tapi sadayana terang anjeun moal tiasa mésér produk kualitas pangluhurna kalayan harga panghandapna, tapi bantalan kami mangrupikeun kualitas pangsaéna upami anjeun nganggo harga anu sami.

Fitur Produk

Kami parantos pinuh otomatis ngagiling jalur produksi sareng jalur perakitan kalayan alat uji coba otomatis otomatis anu ngajantenkeun kualitas bantalanna pas pisan. Kami ngadamel bantalan 100% diuji.

téknologi rolling tiis anu unik pikeun prosés péngkolan anu ningkatkeun kakuatan cincin bantalan sareng umur hirup ku struktur metallographical anu hadé sareng garis nuturkeun logam.

Sareng téknologi nitriding lemes Anyar kami pikeun ring jero sareng luar sareng kandang anu ngajantenkeun performa langkung saé sareng umur panjang tina bantalan kami.

Dimana urang ngekspor?

Kacuali penjualan domestik, bantalan XRL parantos diékspor ka langkung ti 120 nagara sareng daérah luar negeri kalebet Jepang, Korea, Malaysia, Singapura, Thailand, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Aljazair, Arab Saudi, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Peru, Bolivia, Chili , Kénya, Zambia, Amérika Serikat, Kanada, Méksiko jsb.

Kami parantos nyetél agén di nagara Amérika Kidul sapertos nagara Peru sareng Afrika sapertos Kénya sareng Zambia, Ayeuna kami masih milari agén pikeun mérek XRL kami di panjuru dunya, upami anjeun ngagaduhan minat, mangga langsung kontak kami.