Linqing Xinri Precision Bearing Co., Ltd

Linqing XINRI Precision bearing Co., Ltd. nyaéta perusahaan khusus dina bantalan roller tapered, bantalan roller cylindrical, bantalan bola alur jero, bantal blok bantal, bantalan hub roda sareng perusahaan produksi bantalan non-standar inci. Pausahaan boga aréa total leuwih ti 2 juta suku pasagi, aya staf 500 urang, boga sagala jinis canggih parabot processing logam leuwih ti 360 unit, nguji equipments leuwih ti 240 unit, Ayeuna urang masih pilari agén pikeun brand XRL kami. di sakuliah dunya, upami anjeun ngagaduhan minat, mangga ngahubungan kami langsung.

Diajar deui
about us

KAMI SADUNYA

XRL parantos dijual di langkung ti 120 nagara di sakumna dunya. Naha pikeun tatanén, produksi tékstil, pertambangan, nyitak rupa-rupa aplikasi di bandara, dina sistem AC, alat conveying, stasiun kakuatan kapal, cocooan atawa pikeun alat-alat Médis, Automobile, XRL ngagambarkeun nanaon kirang ti nilai pangalusna bagean pasar pertengahan luhur tungtung. .
about usASAfrikaRusiaAustraliaIndia
  • 120+ 120+

    120+

    XRL geus dijual leuwih ti 120 nagara
  • 150 million+ 150 million+

    150 juta+

    Penjualan global taunan langkung ti 150 juta dolar
  • 700 million+ 700 million+

    700 juta+

    Kapasitas produksi internal taunan ngaleuwihan 700 juta unit
  • ISO9001:2015 ISO9001:2015

    ISO9001:2015

    Kami parantos nampi Sertipikat Sistem Manajemén Kualitas.

Naon Urang ngalakukeun

KAMI PROFESIONAL BEARING PRODUSEN

BEARING XRL

  • 1

    Gancang suhu luhur
    lalawanan

  • 2

    hirup jasa panjang gampang pikeun ngajaga

  • 3

    Tiasa jadi ngaropéa

  • What we make? What we make?

    Naon urang nyieun?

  • Why deal with us? Why deal with us?

    Naha nungkulan kami?

  •  Our Advantage  Our Advantage

    Keunggulan Kami

  • Product Features Product Features

    Fitur produk

  •  Where we export?  Where we export?

    Dimana urang ékspor?

Naon urang nyieun?

Kami nawiskeun rangkeian pinuh ku bantalan kalebet bantalan roller Tapered, bantalan bola alur jero, bantalan blok bantal, bantalan roller Cylindrical, bantalan roller buleud, bantalan hub kabayang sareng anu sanésna. Jeung rentang ti arah leutik kalayan diaméter jero 20mm ka arah badag kalayan diaméter luar 500mm. Salian bantalan baku, urang ogé ngahasilkeun bantalan non-standar.

Naon deui, kami ogé produsén pikeun Rusia LADA, TZA, VPZ, SPZ, VBF jeung KG, jeung sajabana. Samentara éta, urang ogé bisa nyadiakeun layanan OEM.

121

 

Naha nungkulan kami?

1. Sadaya prosés ngahasilkeun, kayaning forging, péngkolan, panas nyampurkeun, grinding, assembly na packing, rengse di pabrik urang. Éta pisan sababna naha XRL Bearing bisa nyadiakeun Anjeun precision bola na roller arah dina harga panghandapna mungkin sarta bisa minuhan pangiriman on waktos.

2. Salaku ISO9001: 2000 produsén Certified, kami geus ngadegkeun sistem traceability produk. Salian ti éta, XRL Co., gaduh tim téknologi anu kuat sareng insinyur Jepang pikeun ngabéréskeun sagala rupa masalah dina aplikasi sareng panggunaan bantalan urang.

3. jaminan kualitas: 12 bulan jaminan kualitas, duit bisa deducted atawa ngabalikeun duit lamun sagala masalah kualitas.

Keunggulan Kami

1. Simkuring gaduh parabot nguji-kelas munggaran pikeun ngadeteksi bearing rupa parameter data tur kadalikeun kualitas bearing nu. Iraha waé bantalan kedah dideteksi heula naha kualitasna mumpuni sareng bantalan anu teu cocog bakal dileungitkeun langsung. Ku kituna urang bisa meunang kapercayaan ti customer badag, sarta nyadiakeun aranjeunna pikeun sababaraha taun.

2. Urang boga kamampuhan R & D urang sorangan, pikeun mantuan konsumén ngajawab masalah bantalan non-standar. Urang ogé bisa ngarobah tanda customer urang sorangan nurutkeun sarat maranéhanana.

3. Urang bisa mastikeun yén harga kami anu paling lumrah lamun dibandingkeun kalayan tingkat kualitas sarua bantalan di Cina. Éta hadé pikeun anjeun ngabandingkeun harga sareng kualitas diantara suppliers. Tapi sadayana terang anjeun moal tiasa mésér produk kualitas pangluhurna kalayan harga panghandapna, tapi bantalan kami mangrupikeun kualitas pangsaéna upami anjeun nganggo harga anu sami.

Fitur produk

Kami geus pinuh otomatis grinding garis produksi jeung assembly garis kalawan parabot nguji pinuh otomatis nu ngajadikeun kualitas bantalan pasti tinggi. Kami ngadamel bantalan 100% diuji.

Téknologi rolling tiis anu unik pikeun prosés péngkolan anu ningkatkeun kakuatan cingcin bantalan sareng kahirupan bantalan ku langkung saé struktur metalografi sareng garis nuturkeun logam.

Sareng téknologi nitriding lemes Anyar kami pikeun cincin jero sareng luar sareng kandang anu ngajantenkeun kinerja anu langkung saé sareng umur panjang bantalan kami.

Dimana urang ékspor?

Kacuali penjualan domestik, bantalan XRL parantos diékspor ka langkung ti 120 nagara sareng daérah di luar negeri kalebet Jepang, Korea, Malaysia, Singapura, Thailand, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Aljazair, Arab Saudi, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Peru, Bolivia, Chili. , Kénya, Zambia, Amérika Serikat, Kanada, Méksiko jsb.

Kami parantos nyetél agén di nagara Amérika Kidul sapertos Peru sareng nagara Afrika sapertos Kenya sareng Zambia, Ayeuna kami masih milarian agén pikeun merek XRL kami di sakumna dunya, upami anjeun ngagaduhan minat, mangga ngahubungi kami langsung.