Bantalan Bola Kontak Angular

  • Angular Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Kontak Angular

    ● Mangrupikeun bantalan transformasi tina bantalan bola alur anu jero.

    ● Éta ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, kecepatan wates luhur sareng torsi gesekan alit.

    ● Bisa nanggung beban radial sareng aksial dina waktos anu sami.

    ● Tiasa dianggo kalayan gancang.

    ● Angle kontak anu langkung ageung, langkung luhur kapasitas bantalan aksial.

  • Single Row Angular Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Baris Angular Baris Tunggal

    ● Ngan ukur tiasa nanggung beban aksial dina hiji arah.
    ● Kedah dipasang di pasang.
    ● Ngan ukur tiasa nanggung beban aksial dina hiji arah.

  • Double Row Angular Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Baris Angular Ganda Baris

    ● Desain bantalan bola kontak sudut dua jajar dasarna sami sareng bantalan bola kontak sudut hiji-jajar, tapi tempatna kirang ti sumbu.

    ● Bisa nahan beban radial sareng beban aksial dina dua arah, éta tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros atanapi perumahan dina dua arah, sudut Angle nyaéta 30 derajat.

    ● Nyayogikeun konfigurasi bantalan kaku, sareng tahan tahan torsi anu ngaguling.

    ● Digunakeun sacara lega di hub roda hareup mobil.

  • Four-Point Contact Ball Bearings

    Bantalan Bola Kontak Opat Titik

    ● Bantalan bola kontak opat titik mangrupikeun jenis bantalan jinis anu dipisahkeun, ogé tiasa disebatkeun janten set bola bantalan kontak sudut anu tiasa nahan beban aksial dua arah.

    ● Kalayan jajaran tunggal sareng barisan dobel sudut fungsi bantalan bola kontak, gancang pisan.

    ● Éta ngan tiasa dianggo leres nalika dua titik kontak parantos kabentuk.

    ● Umumna, éta cocog pikeun beban aksial murni, beban aksial ageung atanapi operasi gancang.