Bantalan jarum roller Produsén

Pedaran pondok:

● Jarum roller bantalan ngagaduhan kapasitas bantalan anu ageung
● Koefisién gesekan rendah, épisiénsi transmisi tinggi


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran pidéo

Pedaran produksi

Bantalan roller jarum nganggo elemen rolling style roller kanggo ngirangan gesekan permukaan anu diputer. Bantalan jarum ngagaduhan kapasitas momotan anu luhur kalayan jangkungna bagian anu leutik pisan.

Éta sayogi nganggo atanapi henteu nganggo cincin batin.

Rol jarum dipandu sajajar sareng porosna nganggo pancegahan kandang, bantalan dorong ogé tiasa disayogikeun sareng henteu nahan, anu disebat salaku pelengkap pinuh ku rol.

Product description

Detil Produksi

Product detail

Acara produk

Product show

Jarum roller bantalan séri

Needle roller bearing series

Pasar Utama

Major Market

Naha milih urang?

Perusahaan urang keukeuh kana ideu bisnis "kualitas heula, kiridit heula" sareng spésifikasi produk urang didirikeun leres-leres. Kami tiasa nganteurkeun produk kalayan gancang sareng konsumén sapertos anjeun tiasa ngaraosan sumber suplai sareng harga preferensi massal. Kami gaduh reputasi anu saé di pasar internasional ku jasa anu sampurna sareng pasokan anu cekap.

Why choose us

Pakét & Pangiriman

Packing & Delivery

Aplikasi

Application

  • Saméméhna:
  • Teras: