Bantalan Roller Tapered

  • Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roller Tapered

    ● Nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun ku jalan tol tirus dina cincin jero sareng luar tina bantalan.

    ● Tiasa dibagi kana jajaran tunggal, jajar dua kali sareng opat jajar bantalan rol tirus numutkeun jumlah rol anu dimuat.

     

  • Single Row Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roda Tapered Baris Tunggal

    ● Bantalan rol tirus jajar tunggal nyaéta bantalan anu tiasa dipisahkeun.

    ● Éta tiasa sacara gampil dipasang dina jurnal sareng pedestal bantalan.

    ● Éta tiasa nahan beban aksial dina hiji arah. Sareng tiasa ngawatesan pamindahan aksial tina poros relatif ka korsi bantalan dina hiji arah.

    ● Digunakeun sacara lega dina mobil, pertambangan, metalurgi, mesin plastik sareng industri sanés.

  • Double Row Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roda Tapered Ganda

    ● Bantalan rol tirus dua jajar aya sababaraha konstruksi

    ● Nalika nyandak beban radial, éta tiasa nanggung beban aksial dua arah

    ● Radial sareng aksial beban gabungan sareng torsi beban, anu utamina sanggup ngahasilkeun beban radial ageung, utamina dianggo dina komponén anu ngawatesan pamindahan aksial dina dua arah poros sareng perumahan

    ● Cocog pikeun aplikasi kalayan syarat kaku anu luhur. Digunakeun sacara lega di hub roda hareup mobil

  • Four-Row Tapered Roller Bearings

    Bantalan Roda Tapered Opat Jajar

    ● Bantalan roller tirus opat jajar ngagaduhan jajaran anu lega

    ● pamasangan saderhana kusabab kirang komponén

    ● Distribusi beban opat-jol gilinding ningkat pikeun ngirangan kagunaan sareng manjangkeun umur jasa

    ● Kusabab ngirangan kasabaran lebar ring jero, posisi aksial dina beuheung gulung disederhanakeun

    ● Diménsi sami sareng bantalan rol tirus opat jajar konvensional kalayan cincin tengah