Jarum Roller Bantalan

  • Needle Roller Bearings

    Jarum Roller Bantalan

    ● Jarum roller bantalan ngagaduhan kapasitas bantalan anu ageung

    ● Koefisién gesekan rendah, épisiénsi transmisi tinggi

    ● Kapasitas bantalan beban tinggi

    ● Bagian silang anu langkung alit

    ● Ukuran diameter jero sareng kapasitas beban sami sareng jinis bantalan anu sanés, sareng diaméter luarna anu paling leutik

  • Needle Roller Thrust Bearings

    Jarum Roller Dorong Bantalan

    ● Éta ngagaduhan pangaruh dorong

    ● Beban aksial

    ● Kacepetan kirang

    ● Anjeun tiasa gaduh defleksi

    ● Aplikasi: alat-alat mesin mobil sareng truk truk ringan, gandeng sareng beus dina roda dua sareng tilu