Jarum Roller Bantalan

Pedaran pondok:

● Jarum roller bantalan ngagaduhan kapasitas bantalan anu ageung

● Koefisién gesekan rendah, épisiénsi transmisi tinggi

● Kapasitas bantalan beban tinggi

● Bagian silang anu langkung alit

● Ukuran diameter jero sareng kapasitas beban sami sareng jinis bantalan anu sanés, sareng diaméter luarna anu paling leutik


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Bantalan roller jarum mangrupikeun bantalan sareng rol silinder anu diaméterna alit dugi ka panjangna. Profil roller / raceway anu dirobih nyegah puncak setrés manjangan umur jasa bantalan.

XRL nyayogikeun jarum roller bantalan dina seueur desain anu béda, séri sareng dina rupa-rupa ukuran, anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun rupa-rupa kaayaan operasi sareng aplikasi.

Detil Produk

1. Jarum roller bantalan kompak dina struktur, ukuranana alit sareng tinggi dina akurasi rotasi, sareng tiasa nanggung beban aksial anu tangtu bari ngasuh beban radial anu luhur. Sareng bentuk struktur produkna rupa-rupa, adaptasi lega, gampang dipasang.

2. Gabungan jarum roller anu digabungkeun diwangun ku roller jarum centriole sareng bola anu dorong pinuh, atanapi bola dorong, atanapi roller dorong silindris, atanapi bola kontak sudut, sareng tiasa nanggung beban aksial sumbu atanapi dua arah. Éta ogé tiasa didesain sesuai sareng sarat struktural khusus pangguna.

3. Bantalan roller jarum gabungan dipaké dina raceway bantalan dimana batang cocog didesain, anu ngagaduhan syarat anu tangtu dina karasa bantalanana. 

Aplikasi

Seueur dianggo dina alat-alat mesin, mesin metalurgi, mesin tekstil sareng mesin percetakan sareng alat mékanis anu sanés, sareng tiasa ngajantenkeun desain sistem mékanis langkung kompak sareng dexterous.


  • Saméméhna:
  • Teras: