Bantalan Asesoris

  • Adapter Sleeves

    Adaptor leungeun baju

    ● leungeun baju adaptor mangrupikeun komponén anu paling sering dianggo pikeun bantalan posisi kalayan liang tirus dina poros silinder

    ● leungeun baju adaptor seueur dianggo di tempat-tempat anu beban énténg gampang dibongkar sareng dirakit.

    ● Éta tiasa disaluyukeun sareng santai, anu tiasa bersantai dina ngolah presisi tina seueur kotak, sareng tiasa ningkatkeun épisiensi kerja dina ngolah kotak
    Éta cocog pikeun kasempetan bantalan ageung sareng beban beurat.

  • Lock Nuts

    Kuncén Konci

    ● Gesekan ningkat

    ● résistansi geter anu saé

    ● résistansi pakean anu saé sareng résistansi geser

    ● Performa panggunaan anu saé

    ● Nyayogikeun résistansi mutlak pikeun geteran

  • Withdrawal Sleeves

    Ditarikna Lengan

    ● Ditarikna leungeun baju mangrupikeun jurnal silinder
    ● Éta dianggo pikeun shaft optik sareng stepped.
    ● Leungeun baju anu tiasa dicabut ngan tiasa dianggo pikeun batang aci.

  • Bushing

    Bushing

    ● Bahan bushing utamina bushing tambaga, PTFE, busur bahan komposit POM, semak poliamida sareng semak luka Filamén.

    ● Bahanna ngabutuhkeun henteu karasa sareng tahan tahan, anu tiasa ngirangan ageman sareng korsi.

    ● Pertimbangan utami nyaéta tekanan, kagancangan, produk tekanan-gancang sareng sipat beban anu kedah ditanggung ku bushing.

    ● Bushings ngagaduhan seueur aplikasi sareng seueur jinis.