Asesoris Bearing

  • Adapter Sleeves

    Adaptor Sleeves

    ●Adaptor sleeves mangrupakeun komponén paling ilahar dipake keur bantalan positioning kalawan liang tapered on shafts cylindrical
    ●Adaptor sleeves anu loba dipaké di tempat dimana beban lampu gampang ngabongkar jeung ngumpul.
    ● Ieu bisa disaluyukeun jeung santai, nu bisa bersantai nu precision processing loba buleud, sarta bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi karya processing kotak.
    ●Ieu cocog pikeun kasempetan bearing badag sarta beban beurat.

  • Lock Nuts

    Kacang konci

    ● Kanaékan gesekan

    ● lalawanan Geter alus teuing

    ● lalawanan maké Good sarta lalawanan geser

    ●Kinerja dipake deui alus

    ●Nyadiakeun résistansi mutlak pikeun Geter

  • Withdrawal Sleeves

    Ditarikna leungeun baju

    ●The ditarikna leungeun baju téh jurnal cylindrical
    ●Ieu dipaké pikeun duanana shafts optik sarta stepped.
    ●The leungeun baju pisah ngan bisa dipaké pikeun hambalan aci.

  • Bushing

    Bushing

    ●The bushing bahan utamana tambaga bushing, PTFE, POM bahan komposit bushing, bushings polyamide na bushings tatu Filamén.

    ● bahan merlukeun teu karasa lemah sareng ngagem lalawanan, nu bisa ngurangan maké tina aci jeung korsi.

    ●The tinimbangan utama nyaéta tekanan, speed, produk tekanan-speed jeung beban sipat nu bushing kudu nanggung.

    ●Bushings boga rupa-rupa aplikasi tur loba jenis.