Bantalan Hub Kabayang

  • Wheel Hub Bearing

    Bantalan Hub Kabayang

    ● Peran utama bantalan hub nyaéta nanggung beurat sareng nyayogikeun pitunjuk anu akurat pikeun rotasi hub
    ● Éta nanggung beban aksial sareng radial, mangrupikeun bagian anu penting pisan
    ● Éta seueur dianggo dina mobil, dina treuk ogé condong laun aplikasi