Bantalan Blok Bantal

Pedaran pondok:

● Kinerja dasar kedah sami sareng bantalan bola alur anu jero.
● Jumlah anu pas tina agén penekanan, henteu kedah diberesihkeun sateuacan dipasang, henteu kedah nambihan tekanan.
● Lumaku pikeun waktos anu meryogikeun perlengkapan sareng alat saderhana, sapertos mesin pertanian, sistem transportasi atanapi mesin konstruksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Bantalan blok bantal saleresna mangrupakeun varian tina bantalan bola alur anu jero. Cincin luarna luar diameter diaméter buleud, anu tiasa dicocogkeun kana korsi bantalan bola bulat cekung pikeun maénkeun peran ngajajar. Bantalan bola luar biasana dianggo pikeun nanggung beban radial sareng aksial gabungan anu utamina beban radial. Sacara umum, éta henteu cocog pikeun nanggung beban aksial nyalira.

Fitur

Permukaan diameter luarna nyaéta buleud, anu tiasa dipasang kana permukaan bulat cekung korsi tina korsi bantalan pikeun maénkeun peran alignment. Bantalan blok bantal utamina dianggo pikeun nanggung beban gabungan radial sareng aksial, anu utamina beban radial. Sacara umum, éta henteu cocog pikeun nanggung beban aksial nyalira.

Kauntungannana

1. résistansi gesekan low, konsumsi kakuatan low, efisiensi mékanis tinggi, gampang pikeun ngamimitian; Precision tinggi, beban ageung, pakean alit, umur panjang jasa.

2. Ukuran standar, silih tukeur, gampang dipasang sareng dibongkar, gampang dirawat; Struktur kompak, beurat enteng, ukuran aksial langkung alit.

3. Sababaraha bantalan gaduh kinerja self-aligning; Cocog pikeun produksi masal, kualitas stabil sareng dipercaya, efisiensi produksi tinggi.

4. Transmisi torsi gesekan jauh langkung handap tina tekanan tekanan dinamis cairan, janten naékna suhu gesekan sareng konsumsi kakuatan langkung handap; Momen gesekan anu dimimitian ngan ukur langkung luhur tibatan momen gesekan rotasi.

5. Sensitipitas deformasi bantalan pikeun muka parobahan kirang ti bantosan hidrodinamik.

6. Ukuran aksial langkung alit tibatan bantalan hidrodinamik tradisional; Éta tiasa nahan beban radial sareng dorong gabungan.

7. Desain anu unik tiasa ngahontal kinerja anu saé pisan dina sajajalan beban-ka-kagancangan; Kinerja bantalan relatif henteu peka kana turun naek dina beban, kagancangan sareng kecepatan operasi.

Cacat bantalan blok bantal sareng korsi

1. Sora banter. Kusabab kecepatan luhur bantalan bola luar sareng korsi, éta bakal ngaluarkeun sora hébat nalika digawé.

2. Struktur perumahan bantalan rumit. Dina raraga minuhan panggunaan sababaraha jinis bantalan, desain perumahan bantalan relatif rumit, sareng perumahan bantalan ogé ningkatkeun biaya produksi produk, ngahasilkeun biaya umum bantalan bola luar sareng korsi langkung luhur.

3. Komo upami bantalan dilumas ogé, dipasang leres, lebu-buktina sareng uap-buktina, sareng beroperasi normal, aranjeunna antukna bakal gagal kusabab kacapean tina permukaan kontak anu ngagugulung.

Aplikasi

Bantalan blok bantal sering dianggo dina penambangan, metalurgi, tatanén, industri kimia, tékstil, percetakan sareng pewarnaan, mesin ngirimkeun, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras: